ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Традиционни рецепти срещу изтръпване на ръцете и краката! СУПЕР ЕФЕКТИВНИ МЕТОДИ, които винаги работят

Изтръпване на ръцете и краката е важен симптом, който не може да бъде игнориран. Ето защо трябва да наблюдавате честотата на изтръпване

изтръпване

Честото изтръпване на ръцете и краката може да доведе до заболявания като артрит, остеоартрит, болки в кръста и много други.

Ако в продължение на дълъг период от време чувствате изтръпване на ръцете или краката, трябва незабавно да потърсете лекар. Този симптом често е придружен от силна болка. Традиционната медицина препоръчва облекчаване на болката с прости и достъпни рецепти и ефективни методи.

Как се лекува изтръпване на ръцете и краката?

Жълта комунига

Много билкари смятат, че най-доброто средство при изтръпване на крайниците е Melilotus Officinalis, или иначе казано – жълта комунига. Вземете и сложете една чаена лъжичка изсушена билка в чаша вряща вода за 10 минути. Пийте от тази инфузия два дни по две чаени чаши на ден.

Контрастни вани

Дръжте ръцете и краката, докато може да търпите, в студена вода, а след това веднага ги сложете в топла вода. Правете тази процедура вечер в продължение на 15 минути, след това намажете със затоплящ мехлем и си легнете. Курс на лечение 10 дни.

Камфоров мехлем

Добавете няколко капки масло от евкалипт в камфоров мехлем. Разтрийте ръцете и краката преди лягане и оставете да действа. Тази лечебна смес не бива да се прилага повече от три последователни дни.

Гимнастика

Отлична помощ при изтръпнали пръсти на ръцете и краката е гимнастиката. Вдигнете ръцете си във въздуха и започне да сгъвате и да отпускате пръстите. Направете това упражнение 80 пъти, след това спуснете ръцете и повторете. Така ще се подобрите циркулацията на кръвта и няма да изпитвате болка.

Начин за лечение на изтръпването на тибетските монаси

Този метод също помага при изтръпнали ръце и пръсти. Вземете малка купа и сложете в нея малко топла вода. Редувайте пръстите на ръцете, като прилагате лек натиск с пръстите по дъното на купата. Не прекалявайте със силата на натиска. Тази процедура добре облекчава болката.

Споделете с приятелите си тази изключително полезна информация, за да могат и те да се погрижат за здравето си.

Източник: www.vashaibolit.ru

LecoVita Периферин U300 НЕВРО КОМПЛЕКС спомага за намаляване симптомите на периферната невропатия (изтръпване, скованост и загуба на сетивност в крайниците). 

„През последните 5-6 месеца постоянно ми изтръпваха ръцете! Това ми причиняваше голям дискомфорт! Моята аптекарка ми препоръча LecoVita Периферин U300 НЕВРО КОМПЛЕКС. Започнах да го пия и сега съм по-добре!“ – споделя Камелия Анчева, Пловдив. 

LecoVita ПЕРИФЕРИН U300 НЕВРО КОМПЛЕКС

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *