ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ПЕРСКИНДОЛ АКТИВ ГЕЛ / PERSKINDOL ACTIVE GEL

Съдържа композиция от етерични масла – ментово, лимоново, борово, бергамот, портокалово, лавандулово, розмарин, както и помощни вещества от рода на етил ацетат, бенцил бензоат, изопропил алкохол, карбомер, парабени, вода и др.

Предназначение

ПЕРСКИНДОЛ АКТИВ ГЕЛ е продукт за локално външно приложение с обезболяващо и противовъзпалително действие. Препоръчителен е при ставни болки и ревматизъм, шипове, плексит, схващания и разтежения. Прилагането на този гел ускорява възстановителните процеси след спортни и битови травми, като подобрява кръвообращението в засегнатите зони и стимулира регенеративните процеси в пострадалите тъкани.

Полагането на гела първоначално предизвиква охлаждане и успокояване на болката, а впоследствие се постига загряване и отпускане на проблемната става или мускул. ПЕРСКИНДОЛ АКТИВ ГЕЛ помага при болки в крайниците, гърба, раменете, врата и ходилата. Може да се използва профилактично преди и след интензивни физически натоварвания.

Продуктът е композиран от натурални съставки и може да се използва продължително.

Как се приема

ПЕРСКИНДОЛ АКТИВ ГЕЛ (в жълта опаковка) е продукт за локална външна употреба. Нанася се в проблемната зона 3-4 пъти дневно. Не е нужно продължително масажиране. Върху апликацията не се поставя превръзка или загряващ компрес.

ПЕРСКИНДОЛ ГЕЛ се предлага и във вариант “кул” – охлаждащ, в синя опаковка. Специалистите препоръчват синия вариант основно при лечението на спортни и битови травми.

Възможни нежелани ефекти

Възможни са алергични реакции към някоя от растителните съставки. Те биха се изразили в зачервяване, сърбеж или кожен обрив в мястото на въздействие. Ако тези симптоми са с нарастваща интензивност или са налице също дихателни смущения, приложението се прекратява. Потърсете медицинска консултация.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ПЕРСКИНДОЛ ГЕЛ АКТИВ не се прилага, ако употребата му предизвиква алергични реакции.
Този продукт е неприложим при нарушена цялост на кожата. Пазете от попадане в очите и върху лигавици.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на продукта с негативен ефект за здравето на пациента. И в този случай е валидно правилото коментираният продукт да не се полага едновременно с друг върху един и същ участък на кожата.

Усреднена цена в аптеките – 18 лв за опаковка от 100 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *