ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

3-минутен масаж на известната френска козметичка Жоел Сиокко удължава младостта

С помощта на този 3-минутен масаж на известната френска козметичка Жоел Сиокко бързо ще смъкнете едно 10-на години от истинската си възраст

масаж
3-минутен масаж на известната френска козметичка Жоел Сиокко удължава младостта

Нужно е да се прави масаж на лицето, ако искате да се отървете от бръчките. Само маски и скъпи кремове няма да помогнат. Предлагаме ви кратко ръководство за масаж, препоръчан от известната френска козметичка Жоел Сиокко.

Жоел Сиокко

Всички жени мечтаят да останат млади и красиви. За да се случи това, те посещават салони за красота, купуват скъпи маски, използвани народни средства. Но един от основните методи, които помагат да останем млади е масажа.

Добре известната козметичка Жоел Сиокко разработи прост масаж, който с удоволствие прилага на своите клиенти. Клиентки на Жоел Сиокко са все известни дами, включително Моника Белучи и Рената Литвинова. Тази процедура обаче е подходяща за всички. Нейните предимства: кожата става все по-еластична, мека и сияйна. Този масаж се използва за повишаване ефективността на кремовете и маските против стареене. Те трябва да се прилагат след процедурата.

Измийте ръцете и почистете лицето. Всяка част от този масаж отнема около минута.

Подмладяващ 3-минутен масаж на известната френска козметичка Жоел Сиокко, който удължава младостта

1. Подобряване на лимфния поток

С цел да се подобри тена и да се премахнат отоци. С показалеца,средния и безимения пръст започнете от точката между веждите, минете над тях и разтрийте със средния пръст слепоочието. След това с лек натиск слезте надолу под очите и масажирайте леко. Масажът с тези три пръста, които образуват своеобразно гребло завършва в областта на шията. Така се стимулира лимфния дренаж, който премахва токсините.

2. Направете кожата по-еластична

Леко захванете кожата с палеца и показалеца. Няма нужда да дърпате силно. Този метод прави кожата по-еластична. Започнете от веждите, минете през бузите и след това слезте надолу към брадичката. След това оттам започнете да се изкачвате нагоре, докато стигнете меката част на ушите. Масажирайте леко и завършете с леки потупвания и барабанене с пръстите на двете ръце върху цялото лице.

3. Подобряване на кръвообращението

Продължете да потупвате лицето с пръстите на двете ръце. Необходимо е, кожата да стане леко розова. С този метод можете да подобрите циркулацията на кръвта и цвета на кожата.

Френската козметичка е сигурна, че стареенето трябва да бъде красива. Затова не бързайте да се обръщате към пластичните хирурзи, при положение, че можете да си помогнете и сами. Най-добре е просто да се погрижите за себе си и да се усмихвате по-често.

Източник: bashny.net

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *