ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Направете този магически гел ВЕДНАГА! За здрава кожа без следа от бръчки, старчески петна и стрии

Всяка жена иска да има кожа, без петна, стрии и бръчки. Рецептата, която ви предлагаме, е по-скоро рецепта за здраве, отколкото за красота

бръчки

Здрава кожа е тази, върху която няма следи от петна, пъпки, стрии и има по-малко бръчки. Както повечето от вас знаят – красотата е здраве. Затова не пропускайте да направите този чудесен гел. С негова помощ ще се отървете от всички несъвършенства на вашата кожа, като бръчки, старчески петна и стрии.

Удивителните свойства на алое вера са известни на всички. Малко хора знаят, че ефектът от алоето може да се засили. Достатъчно е да се съчетае сокът от алое вера с кокосово масло.

Тази комбинация допринася за постепенното премахване на бръчки, старчески петна и стрии по кожата. Също така този гел е много ефективен и помага при изгаряния и гъбични заболявания.

Сокът от алое съдържа голям процент алантоин. Алантоинът има противовъзпалително, успокояващо и лечебно действие. Растението е богато на витамин Е. Не е случайно, че витамин Е е известен и като витамин на младостта. Също така, алоето съдържа естествени антиоксиданти и бета-каротин. Заради уникалния си състав алоето често се използва в състава на много козметични продукти.

Гел за лице и тяло – премахва бръчки, старчески петна и стрии

Необходими съставки:

– 100 грама алое вера гел
– 100 грама кокосово масло
– 3-5 капки етерично масло (ванилия, лавандула, роза)

Подготовка:

1. Смесете в малка купа гел от алое вера и кокосово масло, докато се получи гладка смес.

2. Добавете няколко капки етерично масло /по ваш избор/ и разбъркайте. Може да ползвате за разбъркването малък миксер за фрапе.

3. Сложете готовия гел в малък стъклен буркан. Дръжте козметичния продукт на тъмно в хладилника.

Нанасяйте продукта върху лицето и шията всеки път, когато взимате душ. Когато порите са отворени, гелът се абсорбира по-добре от кожата.

На тялото този гел се нанася след като сте ексфолирали добре кожата. Това се постига най-добре ако по време на баня се изтъркате хубаво със сода за хляб.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *