ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Този лесен трик гарантирано избистря зрението!

Тези народни рецепти ще ви помогнат

Предлагаме ви няколко позабравени и не така популярни методи, които ще ви помогнат при неразположение и разкрасяване.

При проблеми с очите

Веднъж седмично промивайте очите със солена вода. Няма да намалите диоптрите, то е ясно, но ще избистрите зрението си. Методът е ефикасен и при конюнктивит.

зрението
Лесно можем да избистрим зрението

Според алтернативната медицина, комбинацията от промивки със солена вода и продължително взиране в пламъка на свещ, може да помогне при отслабнало зрение.

Против главоболие

Помага подръпването на косата. Това е източен метод, заимстван от йогите, пише „Журнал“. При главоболие се дръпва рязко косата откъм тила няколко пъти, докато почувствате затопляне.

Същото подръпване помага и в случаи на кървене на носа (говорим за безобидното кървене, а не когато е предизвикано от травма).

Препоръчва се още като превантивна мярка срещу склероза и за повишаване на концентрацията. Полезно е и при умора на очите. Йогите го практикуват и при косопад.

Срещу тъмни кръгове под очите

Правете вечер компреси от затоплен зехтин и лимонов сок в съотношение 1:1. Памучните тампони, напоени с тази смес се държат върху клепачите 10-15 минути.

Може да ги редувате с тампони, напоени с витамин С от ампула. Зехтинът омекотява кожата, а лимоновият сок и витамин С я изсветляват. Тази терапия помага и при пигментни петна.

За повече енергия

Започнете деня с леко пощипване на върха на носа, последвано от по-енергично масажиране. След това разтрийте шията от двете страни. Така стимулирате точки, които отговарят за доброто настроение и зареждат организма с енергия.

Но е важно да направите масажа още със събуждането. Започнете с по-леко разтриване и преминете към по-отчетливо притискане. Трябва да почувствате приятно гъделичкане и изтръпване, тогава сте си изпълнили задачата.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *