Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ХЕРПАКТИВ ОРАЛ / HERPACTIV ORAL

Съдържа биоактивни компоненти-екстракти от гроздови семки, черен бъз-плодове, зелен чай, както и глицерин, мед, ксантанова гума и вода

Предназначение

ХЕРПАКТИВ ОРАЛ е лечебно средство на растителна основа, предназначено за лечение на лабиален херпес. Натуралните компоненти ограничават и блокират разпространението на херпес вируса и въздействието му върху здрави клетки. Прилага се локално външно, като намалява симптомите от рода на сърбеж, болка и подуване. Полагането на продукта върху зоната с проявена вирусна инфекция дава възможност да се образува защитен филм, който предпазва от разраняване и вторични инфекции, облекчава напрежението и характерните симптоми на лабиалния херпес, ускорява регенеративните процеси в повърхностния слой на кожата, хидратира я. Последното се постига благодарение на специфичните качества на ХЕРПАКТИВ ОРАЛ – осмотично активна консистенция, която буквално изсмуква от херпесната лезия отпадни продукти от рода на мъртви клетки, частици от бактерии и вируси, прахови частици.

Лабиалният херпес е резултат от вирусна инфекция, която причинява характерен обрив с мехурчета и пълното оздравяване отнема повече от 10 дни. При отслабена имунна система, простуда, преумора, бременност или стрес проявите на тази инфекция могат да се повтарят често и болезнено. Прилагането на ХЕРПАКТИВ ОРАЛ ускорява оздравителните процеси и срокът на преболедуване може да се съкрати до около три дни.

Как се прилага

ХЕРПАКТИВ ОРАЛ е в специална тубичка с апликатор, с чиято помощ върху херпесната лезия се накапват 3-4 капки и се изчаква да засъхнат. Прцедурата се повтаря 3-4 пъти дневно до оздравяване. Апликторът не бива да докосва обрива.

Продуктът е подходящ за възрастни и деца над три години.

Възможни нежелани ефекти

Няма информация за странични ефекти, които биха навредили на пациента. Допускат си прояви на алергични реакции към някои от растителните компоненти в продукта.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ХЕРПАКТИВ ОРАЛ не бива да се употребява за лечението на деца под тригодишна възраст.

Продуктът не се използва при алергия към една или повече съставки – засилване на локалното дразнение, оток, зачервяване и обрив.

Взаимодействие с други медикаменти

Не се съобщава за лекарствени взаимодействия на продукта, които са с негативен ефект за пациента.

_________

Усреднена цена в аптеките – 9 лв за опаковка от 6 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *