ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Пих вода на гладен стомах в продължение на 30 дни! Ето какво се промени!

Това е интересната история на една жена, която е искала да последва примера на японките. Един ден тя решила, че ще пие вода на гладен стомах в продължение на 30 дни. Искала да разбере какво ще й се случи и как това ще се отрази на организма й.

След края на експеримента тя споделя опита си в сайта „Bright Side” и уточнява, че е приемала по чаша вода веднага след събуждане.

„Не знаех какво да правя. Кожата и косата ми бяха толкова безжизнени… Тялоти ми изпращаше сигнали, че не работи добре. Тогава ми хрумна идеята да опитам лечението на японските жени с вода“, пише тя.

вода на гладен стомах
Жена пила вода на гладен стомах в продължение на 30 дни

Жената е очарована от резултата. Ето какво се е променило за 1 месец.

1. Чувствам се по-свежа и по-здрава

Броени дни след старта на този интересен ритуал започнах да се чувствам по-добре. Усещах как тялото ми изхвърля токсините.

2. Метаболизмът ми се подобри

Вече не чувствах зверски глад, който преди ме мъчеше постоянно. Спрях да консумирам вредна храна между основните хранения.

3. Отслабнах

Освен че не усещах глад, работата на стомаха ми се подобри. Енергията, която имах, „инвестирах“ в тренировки.

4. Състоянието на кожата ми се подобри

Нямам никакво намерение да ви лъжа – преди хората ме мислеха за доста по-възрастна, отколкото всъщност съм. След терапията с вода бръчките намаляха и кожата ми вече изглежда по-здрава и по-блестяща.

5. Косата ми е лъскава

Никога преди косата ми не е била толкова лъскава. Откакто пия вода на гладен стомах, състоянието на косата ми значително се подобри.

6. Вече нямам инфекции на пикочните пътища

За огромна моя радост вече нямам проблем с пикочните пътища. Оказа се, че водата е по-силно лечебно средство от всеки антиотик.

7. По-силна имунна система

Този лесен ритуал с вода подсили имунната ми система. Пиенето на вода ми помогна да се справя с болестите, без да е нужно да примам силни лекарства.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 3 до “Пих вода на гладен стомах в продължение на 30 дни! Ето какво се промени!

  1. Дядо Мраз каза:

    Пия всяка сутрин вода на гладен стомах не 30 дни, а 30 месеца. Резултатът е голямо кръгло число.

  2. ани каза:

    Що за простотия. Всеки човек след събуждане пие поне чаша вода. (Аз пия 500 мл) 🙂 То това ако стигаше да се променят посочените болежки…кво трябва да е пил и ял човек на гладно по рачлично от вода…Пишите си статиите щото трябва нещо да предадете на шефа и не мислите бе хора!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *