БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Даниел Георгиев: Iris Mini Pro 0.1.6 Portable щади очите при работа с компютри

Увреждане на очите при работа с компютър. Състояние и промени в зениците на очите, вследствие продължителна работа със смартфони и компютри. Революционно ново приложение, единствено в целия свят,  пази очите от вредните облъчвания на компютъра и на смартфона.  Iris Mini Pro 0.1.6 Portable е изобретение на 20-годишния програмист Даниел Георгиев. Приложението се изтегля безплатно. Предимства на новото революционно приложение Iris Mini Pro 0.1.6 Portable – щади очите и променя шрифта, като по този начин допълнително допринася за очния комфорт на потребителите и работещите с компютри.

От репортаж на здравната поредица „Пулс“ на Канал 3 научаваме една изключително важна за здравето на очите новина.

Iris Mini Pro
Даниел Георгиев изобрети уникална програма за здрави очи при работа с компютри

Изобретението на 20-годишния Даниел взриви не само Европа, но и света. Неговото приложение оказва щадящо влияние върху очите по време на работа с компютър.

Всичко започнало случайно. Даниел прекарва много време пред компютъра, за да може да програмира. Очите започнали да го болят и въпреки капките, които използвал, те не помагали. Тогава започнал да чете медицинска литература.

Разбира как работи зеницата на окото -свива се при светлина и се разширява при тъмнина. Понеже мониторите на компютрите и на смартфоните постоянно светват и изгасват, в един момент човешката зеница започва да прави контракции.

очите
Iris Mini Pro 0.1.6 Portable съхранява здравето на очите при работа с компютри

Защитната програма за очите  Iris Mini Pro 0.1.6 Portable  може да се свали безплатно от всеки потребител ТУК >>>.

Без да прави каквато и да било реклама, за новата уникална програма са научили потребители от целия свят – Индия, Бразилия, Китай, цяла Европа и дори от Южния полюс.

Програмата на Даниел Георгиев е полезна за потребителите в 2 направления. От една страна предпазва очите от светлината, а от друга страна форматира шрифта към по-щадящ.

Даниел споделя, че той лично използва програмата и е изключително доволен. Очите не го болят, а нощно време спи спокойно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *