Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Майка ми излекува болките в ставите с тази народна рецепта

Много хора се оплакват от жестоки болки в ставите. Лекарствата и мазилата невинаги помагат и за щастие има рецепти от народната медицина, които са ефикасни.

На майка ми й поставиха диагноза артрит. Понякога не можеше да се изправя на крака, защото болката беше пронизваща. Беше в болница, поставяха й инжекции. Редовно пиеше хапчета, купихме й всякакви скъпи мазила. Всичко изброено й помагаше, но за кратко“, пише жена в сайта „За жената“.

Дамата обяснява как един ден неин колега й споделил за своя съседка, излекувала се с помощта на народна рецепта. Въпросната дама не излизала от дома си в продължение на няколко години. За щастие успяла да се излекува с тинктура срещу болки в ставите.

болките в ставите
Болките в ставите изчезват с тази народна рецепта

Ето я и чудодейната рецепта:

Откъснете кълновете на прораснали картофи. Имайте обаче предвид, че те трябва да са бели, а не зелени. Сложете ги в буркан и ги залейте с водка – количеството трябва да е толкова, колкото да ги покрие. Затворете съда и го сложете на тъмно и топло място за 2 седмици.

С готовата нaстойка се правят кoмпреси на болните стави или се втривa в тях. След това болнoто място се увива с вълнен плaт и се оставя да постои така в продължение на 2-3 часа през деня. Такъв компрес се прави и през нощта.

„След като научих тази рецепта, веднага с мама решихме да я пробваме. Само седмица след като започна да се лекува по този метод мама сподели, че вече спи по-добре и болките й не са толкова остри, колкото преди. Вече дори не ползва бастуна и е в отлична форма“, пише още жената.

артромин
Артромин – чешкото чудо за ставите!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *