ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Прочетете златните съвети на диетоложката Хейли Помрой и със сигурност ще отслабнете!

Златните съвети на Хейли Помрой

Искате да имате тяло на богиня? Ако е така, холивудската диетоложка Хейли Помрой съветва внимателно да подбирате менюто си.

Бързият метаболизъм е изключително важен за цялостното функциониране на организма. Ако той е скоростен, няма да имаме проблеми с килограмите.

Помрой се грижи за визията на звезди като Джей Ло и Рийз Уидърспун. Тя е изготвила списък с храни, които помагат да включите метаболизма си на максимална скорост. Оказва се, че дори по време на Коледа може да изберем храни, които по-лесно да се превърнат в енергия, която да изразходваме, а не такива, които се натрупват под формата на мазнини на ханша ни.

Хейли Помрой
Хейли Помрой

Портокалите са неизменна част от трапезата около Рождество Христово. Оказва се, че цитрусовите плодове съдържат витамин А, който помага на надбъбречната жлеза и намалява стресовите хормони, които стимулират увеличаването на теглото.

Ако сте фенове на лютото, може без угризения да похапвате пикантни чушки, пише „Телеграф“. Фитонутриентите в чушките имат термогенни свойства, което означава, че повишават топлината в организма и ускоряват метаболизма.

Джинджифилът е отлична добавка към ароматните коледни сладки. Коренът помага за стабилизирането на кръвната захар.

Само подходящият подбор на храните не е достатъчен, за да се похвалим със супертяло. Тайната на добрия метаболизъм се крие в движението. Кардиотренировките са едни от най-ефективните, но не трябва и да забравяте упражненията с тежести, които също помагат на бързата обмяна на веществата и подобряват общото здравословно състояние.

Когато сме под силен стрес, организмът има навика да складира мазнини. Стресът е един от виновниците за увеличаване на кортизола, който от своя страна складира запаси от мазнини. Ако искате да се разтоварите от ежедневното напрежение, се запишете на йога. Здравият сън също е отговорен за добрия метаболизъм.

Всеки човек трябва да се отдава на заслужена почивка по около 8-9 часа. Хубаво е всеки ден да се наспиваме качествено и да ставаме в един и същ час. За да може сънят ни да е пълноценен, е добре да спим в тъмна стая, без телевизори, лаптопи или телефони.

Светлините, които излъчва електрониката около нас, смущават нощното ни спокойствие. Ако прекарваме нощта в тъмна стая, на сутринта ще сме заредени със сила и няма нужда да пием енергийни напитки, които да ни разбудят.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *