ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Никога повече няма да купя хляб! Това е мъртва храна!

Никога повече няма да купя хляб от магазина! Дори ще се замисля дали да не откажа хляба изобщо, но ще ми е малко трудно на този етап

хляб

Всички работим за единия хляб… Да, някои и за повече от хляба, но най-общо казано е така. Баба ми също казваше, че никой не е по-голям от хляба! Е, явно някои производители на хляб са!

В моето семейство се отнасяме с уважение към хляба. Така съм възпитана аз, така възпитаваме и децата. Как може да не обичам хляб или да не ям хляб? Ние ползваме хляба за какво ли не. Дори и торта от хляб съм правила, пържени филийки, сандвичи. Но, това остава в миналото! Много съм разочарована от хляба, който продават в магазина. Нито е вкусен, нито е траен. Да не говорим, че понякога мирише на всичко друго, но не и на хляб.

Имам позната, която работи в хлебозавода. преди известно време я срещнах и научих нещо ужасно! Оказва се, че за производството на хляба ползват някаква ужасна мая, някакви термофилни дрожди, които се отразяват на качеството на хляба и увреждат човешкото здраве! Имало значение за втасването. Не им се губило време на производителите, затова спрели да използват разни такива нормални съставки, като хмелов квас, например. Именно хмеловия квас дава тая хубава миризма на селски хляб. Сега слагали някаква турска мая ли, нещо подобно. От маята и дрождите в нея хляба бухвал за минути. Представяте ли си?

Тези дрожди влизат в нас. Това са гъбички, вредни за здравето

drojdi

Четох в интернет, че почти всички страдат от тях: 80% от възрастните и 95% децата. Вие, или по-скоро производителите на хляба, наясно ли сте как се лекуват гъбички и микози? Знаете ли колко време и пари отнема това?

/95962/eto-kak-mayata-vliyae-na-organizma-tova-dori-ne-bihte-mogli-da-go-predpolozhite.html

Много е трудно да се откажа от покупката на хляб, но има добра причина да го направя. Това, което продават в повечето магазини, без значение в кой град на България, това не е хляб! Да ми прости Господ, че говоря така за хляба, но това е мъртва храна!

Маята и дрождите в нея са истински колонизатори на червата!

Те убиват полезните бактерии, и на тяхно място идват колонии от вредители.

Ами сега се сещам за друг случай! На моя мъж братовчедката даде сума пари за какви ли не прегледи, ходи при разни лекари, само и само да има дете. беше готова в чужбина за ин витро да ходи. И някакъв лекар ѝ казал да спре да яде хляб, месо и кафе. Това беше преди година-две, май. Ето, сега без ин витро, без нищо си е бременна в четвъртия месец.

filiq-hlqb

Тия гъбички и дрожди разказват играта на имунната система. И после защо имало толкова млади хора болни от рак! Ами как няма да има – вижте какво слагаме на трапезата си!

mesene-na-hlqb

Затова ще започна да си правя хляба сама. Или ще купувам само безквасен от малки пекарнички. Сигурна съм, че това ще е добро решение за мен и моето семейство! Една приятелка спря да яде хляб и отслабна. Всички си мислеха, че е свалила заради липсата на въглехидрати. Въглехидрати – друг път!

Както и да е… Всеки има глава на раменете. Сами може да прецените дали си струва да купувате хляб от магазина. Аз моето решение съм го взела. Колкото по-евтин е хляба, толкова по-скъпо ми е здравето!

Бъдете здрави!

Весела Пеева на 47 години от град София по професия лаборант

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *