Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вижте какво е състоянието на Стоянка Мутафова! (ВИДЕО)

Стоянка Мутафова е с кашлица и лека настинка и ще остане в болницата поне до понеделник, пише „Телеграф“.

Актрисата се чувства добре, но заради лекото й неразположение лекарите от „Токуда“ са решили да я наблюдават поне още няколко дни. „Добре е, но от това влизане и излизане на телевизиите от стаята явно е настинала.

Стоянка Мутафова
Стоянка Мутафова, снимка: bTV

Лекарите са преценили, че трябва да я наблюдават още, защото трябва да са сигурни, че е напълно здрава, за да я изпишат“, разказва пред „Телеграф“ дъщерята на Стоянка – Мария Грубешлива-Муки. Припомняме, че Мутафова е в болница заради сърдечна слабост.

Муки добави още, че има вероятност майка й да бъде изписана от болницата в понеделник, но все още не е ясно. Тя разкри, че Стоянка ще си почива поне един месец след инцидента.

„Казах й, че трябва да си намери занимания, като си седи вкъщи, а не само да мисли за театъра. Все пак сега й е нужно да си почива, за да се възстанови. А не веднага да се качва на сцената. Просто трябва да разреди участията си, за да има време да си почива“, допълни Муки.

Стоянка Мутафова се чувства добре. Актрисата е настанена в самостоятелна стая с всички необходими удобства. Комедийната прима не спира да моли медицинския персонал да й отваря прозореца, за да се наслади на свежия въздух. В сряда Мутафова бе изправена на крака от екип рехабилитатори, след като прекара два дни в болничното легло.

„Още преди години съм й казвала да спре, но вече не го правя, защото става по-лошо“, коментира Муки. Според нея именно работата в театъра е това, което поддържа майка й жива и енергична.

„Всеки път, когато се връща от участие, от представление, изглежда с 10 години по-млада“, разказва още тя.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *