Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Индийският йога Айенгар съветва как да спрете усвояването на негативна енергия, която разболява

Спрете усвояването на негативна енергия, която може да ви разболее с тези 7 безценни съвета на индийския йога Айенгар

негативна енергия

Има ли негативна енергия, която разболява? Как да спрем да я усвояваме и да направим живота си по-лек и приятен? Съветите на индийския йога Айенгар ще ви дарят с емоционално здраве и дълъг живот. Ето какво казва гуруто за това как въздейства чуждата негативна енергия. Възползвайте се от неговите практични съвети и дарете душата със спокойствие, а тялото – с крепко здраве.

joga

Има толкова много и различни емоции. Много малка част от тях ни се отразяват положително. Всички хора са в състояние да „абсорбират“ чуждите емоции. Някои от тях могат да бъдат отрицателни, без да се чувства дискомфорт. Но други могат да доведат до депресия или психично разстройство.

Ако емоциите и чувствата на другите оказват много силно влияние върху вас, най-вероятно вие сте емпат. Ще почувствате болката на другите като своя. А чуждата радост ще ви зарадва повече отколкото ако самите вие имате повод за щастие. Отстрани това може да изглежда много хубаво, но всъщност е пагубно за физическото и емоционално здраве на „приемника“. Спрете да абсорбирате емоциите на другите хора! Тези 8 правила ще ви помогнат да се отървете от негативността.

Дръжте далеч от себе си лошата негативна енергия като спазвате съветите на индийския гуру Айенгар

energia

1. Ограничете влиянието на другите хора върху вас

Ако сте силно възприемчиви към чуждите радости и болки, то вие най-вероятно сте емпат. Усещате физически чувствата на другите. И също така бързо се уморявате ако около вас има много хора.

Това не е лошо. Само социопатите са безчувствени. Индийският йога съветва да сведете до минимум въздействието на хора, които не са ви чак толкова близки.

losha-energia

2. Потърсете източника на безпокойство

Може би някой ви завижда или говори зад гърба ви? Твърде вероятно! Но, преди да обвините някой друг за собственото ви нещастие, помислете малко.

Според източната мъдрост най-лошо е лошото, което ние самите мислим за себе си. И обратното – най-добре ни въздействат нашите собствени мисли за спокойствие и изцеление.

chujda-energia

3. Опитайте се да избегнете хората с отрицателна енергия

Такива хора има в почти всеки колектив. Макар и да не го съзнават, или да го искат, те ни въздействат негативно.

Помислете малко за себе си. Егоизмът, в някои случаи е полезен. Дистанцирайте се от негативните хора! Ако в автобуса забележите, че някой е тъжен – отдалечете се. Общувайте с неприятните за вас хора само в краен случай.

4. Концентрирайте се върху дишането си

Ако сте обект на отрицателно въздействие, опитайте се да се съсредоточите върху дишането си.
Едва ли има нужда да ви обясняваме какво да сте обект на такова въздействие. Когато негативната енергия е около вас вие ще се почувствате уморени, отпаднали и трудно ще се концентрирате. Затова дишайте! Вдишвайте спокойствие и издишвайте негативизъм. Изчистете главата си от страха и други отрицателни мисли и емоции.

5. Защитен щит

Всеки път, когато сте заобиколени от много и неприятни хора, мислено си представете, че пред вас има лист хартия. Тази визуализация е вашата защита. Мислете за хартиения лист като щит, който ще отрази всичко отрицателно.

6. Не бъдете зависими!

Във всеки случай, не трябва да зависите от другите хора. Не трябва и да чувствате, че винаги сте им длъжни за нещо. Ако не ви се излиза, не излизайте. Откажете категорично и любезно в името на вашето собствено здраве и емоции.

pozitivno

7. Търсете позитивното и общувайте с природата

Срещайте се само с хора, които предизвикват у вас положителни емоции. Не слушайте депресираща музика, не четете много тъжни книги. При всеки удобен случай излизайте сред природата. Още по-добре ще е, ако от време на време го правите сами и медитирате сред шума на листата и ромона на горските потоци.

/94154/neveroyatni-metodi-za-speshna-energijna-samopomosht.html

Добротата и състраданието са нещо добро, но само в умерени количества. Ако следвате тези правила, животът ви ще стане много по-приятен, здравето ви ще се подобри, а емоциите ви ще бъдат спокойни като планинско езеро.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *