ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тя е на 59 години и изглежда зашеметяващо! Вижте каква е тайната й!

Ясмина Росси е на 59 години и изглежда зашеметяващо. Тя има супер тяло и се старае винаги да е в перфектна форма. Бабата е с ръст 174 см и има идеални мерки: 86-63-91. Може би още в началото трябва да споменем, че няма нито една пластична операция.

Ясмина Росси
Ясмина Росси е на 59 години

Ясмина, която е родена във Франция, споделя, че е отгледала две деца и вече се радва на двама внуци. Признава, че когато е била на 20, не е била толкова привлекателна, колкото е сега – на почти 60 години.

Французойката споделя, че е сключила първите си договори с популярни компании едва след като е навършила 40-годишна възраст.

Освен родния си френски, тя владее още английски и италиански. Занимава се с дизайн на дрехи и интериор, както и с фотография. Тя дори има свой блог, пише kp.ru.

Ясмина
Ясмина има перфектно тяло

Запитана защо не си боядисва косата, тя отговаря, че няма проблем с посребрената си коса и иска да бъде максимално естествена.

Ето какви са нейните тайни за перфектен външен вид:

Правило №1:

Живей живота си така, както ти желаеш и прави нещата, които обичаш.

Правило №2:

Храни се здравословно – наблягай на рибата и авокадото. Физическите натоварвания са задължителни, а денят трябва да започва с крос и йога.

Ясмина моделка
Ясмина се занимава редовно с йога

Правило №3

Грижи се добре за кожата и косата си. Използвай слънчогледово олио за лице и тяло, а с олио от рапица си прави маски за коса. И не на последно място – приготвяй си естествен скраб за тяло с олио и захар.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *