ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

СПАСКУПРИЛ / SPASCUPREEL

Съдържа хомеопатичните съставки Citrullus colocynthis, Ammonium bromatum,
Atropinum sulfuricum, Veratrum album, Magnesium phosphoricum, Gelsemium sempervirens, Passiflora incamata, Agaricus, Chamomilla recutita, Cuprum sulfuricum,
Aconitum napellus, лактоза, както и магнезиев стеарат като помощен компонент

Предназначение

spascupreel-50СПАСКУПРИЛ е хомеопатичен продукт, овладяващ спазми на гладката мускулатура. Има обезболяващ ефект при проблеми със стомах и черва, жлъчка, пикочни пътища, матка. Помага успешно при мускулни крампи.

Как се приема

Стандартната доза СПАСКУПРИЛ е по една таблетка три пъти дневно. Таблетката се държи под езика до пълно разтваряне половин час преди или един час след хранене. Не поглъщайте и не стривайте таблетките, въпреки че това няма да има негативни последици!

Продуктът е подходящ и при спешни състояния. За овладяване на остра болка в споменатите органи или болезнен спазъм се препоръчва прием на една таблетка на всеки 15 минути в продължение на не повече от два часа, след което се преминава към обичайната схема. Приемът на таблетките трябва да постигне ефект в рамките на 2-3 седмици. Ако това не се случи, терапията следва да се коригира.

СПАСКУПРИЛ се дава и на деца в подходящи дози. Възрастовата група 3-6 години приема по една таблетка до три пъти дневно, а над 6 – дозата за възрастни. Децата под тригодишна възраст могат да вземат продукта само по лекарска препоръка и в определена от лекуващия доза.

Терапията с този продукт не пречи на шофиране и работа с тежки машини. СПАСКУПРИЛ може да се приема от бременни и кърмачки.

Възможни нежелани ефекти

В редки случаи хомеопатичният продукт може да провокира реакции на свръхчувствителност.
Не бива да се забравя, че при прием на хомеопатични лекарствени средства е възможно първоначално влошаване на болестната симптоматика. При твърде силно обостряне на състоянието приемът на продукта трябва да се спре и да бъде потърсена лекарска помощ. Възможни са и странични ефекти, неописани до момента, за които трябва да се направи консултация със специалист.

Тъй като продуктът съдържа лактоза, той не се препоръчва на потенциални потребители с лактозна нетолерантност.

Кога НЕ БИВА да се употребява

СПАСКУПРИЛ не се прилага при непоносимост към някоя от съставките.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия, които са с негативен ефект за здравето на потребителя.

_______

Усреднена цена в аптеките – 9 лв за опаковка от 50 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *