Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тя страдаше от болестно затлъстяване, но успя да свали 55 килограма за 1 година!

От затлъстяване страда все по-голям процент от населението на земята, а последиците от наднормените килограми съкращават живота на все по-млади хора

затлъстяване
Тя страдаше от болестно затлъстяване, но успя да свали 55 килограма за 1 година!

Днес ще ви разкажем за едно страхотно момиче, което успя да се справи не само с упоритото затлъстяване, но и да подобри фигурата и здравето си.

Преди някой да е казал, че е невъзможно за около 12 месеца да се свалят 55 килограма, ще кажем, че това са малко повече от 4 килограма на месец. Така разбираме, че девойката, за която ще стане дума по-надолу в статия е отслабнала съвсем здравословно. Но, да спрем с разсъжденията и предположенията, и да разберем как точно това невероятно момиче се е справило със своето затлъстяване.

Запознайте се с Кейт Райтер на 25 години. Трудно е да се повярва, но само преди 11-12 месеца, тя тежеше 120 кг!

keit

Преди да започне да отслабва Кейт е хапвала за закуска шоколад. След това е продължавала с още сладки десерти и сандвичи. Най-чакана била вечерята. Тогава в дома на Кейт пристигал куриер на Макдоналдс, който носел голяма и тежка чанта с почти цялото меню на закусвалнята. Част от донесеното се изяждало вечер, а останалото – на следващия ден.

debela

Лесно е да предположим, че подобни хранителни навици са катастрофални. Всяка година Кейт прибавяла по едни 10-12 килограма отгоре.

В началото Кейт не била много притеснена. Но в следствие на всичко, което изяждала, тя започнала да се подува. Това ѝ пречило да извършва задълженията си на продавачка.

3

И колкото повече време минавало, колкото повече килограми се трупали, толкова повече се влошавало здравето на Кейт.

Как едно момиче се отърва от болестно затлъстяване и отслабна 55 килограма за една година?

Първото нещо, което Кейт направила било да започне да брои калории. Постепенно – от 2500, 2000, 1500 до 1200. Понякога дори падала и под 1200, но наваксвала пропуснатото с много зеленчукови сокове.

В началото това не дало очаквания от Кейт резултат. Тя решила да приема по 2000 калории на ден, но за сметка на това започнала да прави упражнения и да ходи на фитнес. Дори и в дните, в които не можела да ходи в залата, Кейт правела по 30 минути елементарна гимнастика у дома. Така само за месец успяла да стане 100 килограма!

keit-otslabvane

Кейт продължила да спазва този режим.Тя не се лишавала от нищо, но стриктно брояла калориите и спортувала активно.

Спортът и редовните упражнения помогнали на момичето да не се сдобие с увиснала кожа, а напротив. Сами виждате колко прекрасно и стегнато тяло има сега Кейт.

Нейната история е доказателство за това, че ако много искате нещо, ако сте търпеливи и трудолюбиви, то няма начин да не постигнете онова, което желаете!

Източник: lady.obozrevatel.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *