Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ДУЛКАМАРА ХОМАКОРД / DULCAMARA HOMACCORD

Съдържа хомеопатичните съставки Solarium dulcamara, Solanum dulcamara, Araneus diadematus – в различно разреждане, както и помощните съставки етанол и вода

Предназначение

dulХомеопатичният продукт ДУЛКАМАРА ХОМАКОРД се препоръчва при заболявания (на дихателния апарат), които се усложняват при застудяване и повишена влажност на въздуха. Медикаментът е подходящ при комплексна терапия на често боледуващи и хипертрофирани сливици.

Как се приема

Продуктът може да се прилага свободно при лица над 18 години, а при деца и подрастващи – само по лекарска препоръка и под контрол, особено при продължителен прием.

Лекарствената форма е капки за перорален прием. Стандартната схема е три пъти дневно по 10 капки с малко вода. Ако се цели овладяване на остро състояние, тази доза може да се приема на всеки 15 минути за не повече от два часа.

Лекуващият може да препоръча за деца до двегодишна възраст три пъти дневно по три капки. Схемата за 2- до 6-годишните е три пъти дневно по 5 капки. Над тази възрастова граница се дават 2-3 пъти дневно по 10 капки.

Продуктът може да се приема продължително по посочената схема, сроковете са от порядъка на месеци. Тогава обаче е задължителен лекарският контрол.

Ако терапията с ДУЛКАМАРА ХОМАКОРД не постигне очаквания ефект, трябва да се направи консултация за друг тип лечение.

Възможни нежелани ефекти

Продуктът се приема добре като цяло, включително при продължителна употреба. Възможни са отделни реакции на свръхчувствителност, за които лекуващият следва своевременно да бъде информиран.

Кога НЕ БИВА да се приема

Медикаментът не се прилага, ако е известна алергия към някоя от съставките.

Бременни и кърмачки биха могли да приемат продукта само след консултация със специалист.

Необходима е индивидуална оценка за възможен риск при потенциални потребители с чернодробни заболявания, заболявания на главния мозък, епилепсия, алкохолизъм и пр.

Взаимодействие с други медикаменти

ДУЛКАМАРА ХОМАКОРД може да промени терапевтичния ефект от някои лекарства, ако продуктите се приемат паралелно. Ето защо при въвеждането на хомеопатичното средство трябва да се прецени възможното взаимодействие и последици в случаите на съвместяване. Пациентът е длъжен да информира лекуващия за всеки медикамент, който приема постоянно или е приемал доскоро.

__

Усреднена цена в аптеките – 13 лв за опаковка от 30 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *