ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Този крем с йод ще подмлади лицето ви с 10 години! Само 4 съставки, и сте млади отново!

Ползвайте рецептата за този крем с йод, който можете да направите у дома, и да спестите куп пари от скъпи процедури и ненужни мазила

jod

 

Крем с йод ще върне младостта и свежестта на вашето лице. Вижте как се прави!

Идва време, когато се поглеждаме в огледалото, и виждаме колко много бръчки има лицето ни! С течение на времето те стават все повече и повече. На 50 години е възможно дори да заприличаме и на Шар Пей.

brachki

Шегата настрана! В този забързан живот се налага да полагаме екстремни грижи за нашата красота и здраве. Днес ви предлагаме да ползвате рецептата за крем с йод, който се прави много лесно и в домашни условия. Този крем ще избели и освежи лицето ви по начин, който едва ли сте очаквали…

krem-s-jod

Рецепта за най-добрия избелващ крем с йод против бръчки и стареене на кожата

Необходими съставки:

1 супена лъжица мед
1 чаена лъжица вазелин
1-2 капки йод
1 супена лъжица рициново масло

mladost

Как се прави?

Първо, в подходящ стъклен съд капнете капките йод. Но не повече от 1-2 капки. След това добавете меда, вазелина и рициновото масло. Всички се разбърква много добре. Може да ползвате старо стъклено бурканче от крем. Така получената смес се съхранява в хладилник, не повече от месец.

Приложение

Готовият крем с йод се нанася върху почистено и подсушено лице. Преди това обаче трябва да го разбъркате. Нанесете с леки масажни движения. Това ще засили действието на крема.

maska-jod

Този крем с йод може да се използва и като маска. Нанася се върху лицето плътен слой, който остава така от 15 минути до 1 час. След това се изплаква с топла, но не гореща вода.

Този крем ще направи кожата ви по-еластична. Ще я подхрани с полезни елементи. Благодарение на него ще се отървете от мъртвите клетки и така кожата ви ще бъде естествено регенерирана.

Останете млади не само по душа! Споделете тази статия в социалните мрежи, за да могат и други хора да ползват този невероятен крем-чудо!

Източник: www.woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Този крем с йод ще подмлади лицето ви с 10 години! Само 4 съставки, и сте млади отново!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *