Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Милиони жени имат този здравословен проблем, и дори не го осъзнават!

Много жени по света имат този здравословен проблем, но за съжаление или не го знаят, или го научават прекалено късно

здравословен проблем
Здравословен проблем не е само тогава, когато налице има болка, или някакво конкретно заболяване. Когато това се случи, най-вече е късно за каквато и да е реакция.

Днес ще обърнем внимание на един здравословен проблем, който имат много жени по света. Интересното в случая е, че се открива само когато се направят изследвания. Но лекарите обръщат внимание, че този здравословен проблем така или иначе съществува. Затова е най-добре дамите да вземат мерки предварително, отколкото когато вече е късно.

Знаете ли какво е естроген?

Естрогените са хормони, които са важни за сексуалното и репродуктивното развитие, най-вече при жените. Те също са посочени и като женски полови хормони. Според експертите, терминът „естроген“ се отнася до всички химически подобни хормони в тази група, които са естрон, естрадиол (първично при жени в репродуктивна възраст) и естриол. Естроген се произвежда главно в яйчниците. Той също така се произвежда и от мастните клетки и надбъбречната жлеза.

Gynecologist appoints hormone pills patient
Gynecologist appoints hormone pills patient

В началото на пубертета естрогенът играе важна роля в развитието на така наречените вторични полови белези, като например гърдите, пубиса и окосмяването под мишниците.

Има много фактори, които оказват влияние върху нивата на естрогена. Например, нивата на естроген естествено се увеличат по време на пубертета и по време на бременност.

От друга страна, нивата на естрогена паднат по време на менопауза, или когато една жена вече няма менструация. Това намалено производството на естроген може да предизвика симптоми като горещи вълни, вагинална сухота и загуба на сексуално желание.

bolki

Нивата на естрогена намаляват след раждането

Високите нива на естроген често се бъркат със симптомите на ПМС. Ако не се лекува навреме, това състояние може да доведе до някои видове рак, миома на матката, повтарящи се аборти и безплодие.

РАННИ предупредителни знаци, на които трябва да се обърне внимание

  • Нередовен менструален цикъл
    Намалено либидо
    Промени в настроението
    Главоболие
    Косопад
    Студени ръце и крака
    Бавен метаболизъм
    Дисфункция на щитовидната жлеза
    ПМС
    Умора
    Проблеми със съня

Така че, мили дами, ако имате повече от половината от изброените по-горе симптоми, е препоръчително да се започне диета. Тази диета ще коригира нивата на естрогена. Освен баланс, диетата ще ви донесе по-добро състояние на кожата и косата. И не на последно място – ще отслабнете и ще имат много по-хармонична фигура.

lekar

Разбира се, тази диета се назначава от специалист-диетолог, който е започнат с вашето здравословно състояние.

Ние можем да ви предложим честа консумация на чай от розмарин и консумация на ленено семе, масло или олио.

Розмаринът има силата да стимулира притока на кръв в мозъка, укрепва имунната система, както и насърчава функцията на щитовидната жлеза.

Ползите от лененото масло са ясни, така че няма да ви обременяваме с допълнителна информация.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *