ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Защо това момиче стои на един крак? Ето каква е нейната тайна!

Стойте от време на време на един крак, и ще се убедите какъв невероятен ефект върху здравето има това просто упражнение

krak

Ако винаги сте весел, енергичен, имате отлично храносмилане и прекрасно настроение – можете спокойно да пропуснете тази статия! Това четиво ще е полезно за онези, които чувстват непоносима умора в края на деня. Тези, които имат стомашни проблеми. И онези, които имат проблеми, поради честите промени в настроението.

Когато се разболяваме, това означава, че в повечето случаи правим нещо нередно. Или поне не както трябва… Начин на живот, сън и бодърстване, храна – всичко това се отразява на състоянието на нашия организъм. Същото е и с емоциите, които оказват влияние върху здравето – при излишък от отрицателни емоции се появяват хормони, които допринасят за развитието на различни болести.

Ще се изненадате, но само с едно просто действие ще си помогнете за предотвратяване на някои неприятни заболявания и ще промените качеството на живот към по-добро. И то без да се напрягате особено! Достатъчно е да стоите на един крак, докато пътувате в градския транспорт. Не е задължително да го правите всеки ден. Може и само веднъж на няколко дни…

Как да се спасим от хемороидите?

Още в началото искаме да подчертаем дебело – този метод ще ви помогне да избегнете появата на хемороиди, но не и да ги излекувате. Ако страдате от хемороиди най-добре идете веднага на лекар, особено ако има кървене. Не забравяйте, че превенцията е най-доброто лечение!

Заседналият начин на живот бавно, но сигурно ни убива. Затова и организма ни реагира по не особено приятен за нас начин…

В резултат на заседяването на едно място кръвта в долната част на тялото не циркулира добре. Тя застоява. Появява се простатит при мъжете, миома на матката при жените, а двата пола развиват хемороиди.

na-edin-krak

Ако отделяте за здравето си поне по 15 минути на ден, всички тези проблеми ще ви заобиколят и ще си спестите много неприятности. Когато стоите на един крак, това подобрява притока на кръв към долната част на тялото и се отразява много добре на седалищните мускули. Това е една чудесна профилактика на почти всички заболявания, свързани с храносмилателния тракт и червата. Може да правите това упражнение у дома. А ако нямате време, или просто забравяте – стойте на един крак в градския транспорт.

zlaten-petel

Традиционната китайска медицина ни е дала това просто, но ефективно упражнение за ребалансиране на вътрешните органи. Упражнението се нарича „Златен петел стои на един крак„. Не е трудно да отгатнете как се прави – трябва да запазите баланс, разчитайки само на единия крак.

Ние постоянно бързаме, не разполагаме с време, за да правим дори елементарни упражнения. Защо не опитате този лесен и достъпен метод за тренировка на тялото? Това е особено полезно за хора, които прекарват много време в седнало положение.

Споделете тази статия! Нека и другите научат за този брилянтен начин за грижа за тялото!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *