Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

При болки в коленете и долната част на гърба правете упражненията на Сергей Бубновски /ВИДЕО/

Системата за лечение на болки в кръста и коленете на руския лекар Сергей Бубновски е уникална не само заради нейната висока ефективност

Сергей Бубновски
Повече от две десетилетия Сергей Бубновски е прекарал на патерици. Тежка катастрофа го е приковала на легло, дълго време е бил в инвалидна количка, след това патерици, бастун, и накрая – свобода! И всичко това благодарение на факта, че не се е отказал! Заедно със своите травми и патологии Сергей продължава да живее пълноценно. По време на заболяването си е разработил система за изцеление, която му е помогнала да се изправи на крака, а сега помага на многобройните си пациенти. В България е популярен като автор на книгите “ Болят ме коленете. Какво да правя?“ и „Остеохондрозата не е присъда!„.

Упражненията на Сергей Бубновски – това е пътят към истинското здраве! Лекарят съветва, ако имате травма и болки в долната част на кръста и колената, да се откажете от бабините компреси и рецепти. Не прекалявайте и с болкоуспокояващите! Движете се, без да се самосъжалявате. Единственият начин да се отървете от болката във всяка област на гръбначния стълб е да бъдете човек, който живее здравословно.

Системата Бубновски

Сергей Бубновски не спира да повтаря нещо, което всички ние знаем – животът е движение. Хората си припомнят тази сентенция само когато загубят способността да се движат, и е необходимо да потърсят помощ от специалисти. Основното нещо – не спирайте да работите в полза на здравето, не наказвайте тялото си заради собствения си мързел!

Сергей Бубновски смята, че основният фактор за здравето на гръбначния стълб са мускулите, през които минават нервите и кръвоносните съдове. Ако работите с тях правилно, можете да постигнете впечатляващи резултати!

gimnastika

Разбира се, преди да започнете да правите каквато и да е гимнастика, трябва да се консултирате със специалист. В края на краищата няма как да се мъчите да направите нещо, което не можете, или е противопоказно за вас. Лекарят ще определи естеството на проблема, а най-доброто лечение е комбинираното – медикаменти, предписани от специалист плюс упражнения.

Гимнастика Сергей Бубновки укрепва мускулите на врата, раменете и корема. В това видео, лекарят обяснява как да се направят три от най-простите упражнения и как да се диша правилно по време на упражненията. Тези чудни упражнения премахват спазмите, едновременно са релаксиращи и действат за укрепване на мускулите. Тези упражнения са помогнали на хиляди хора да се отърват от болките и здравословните проблеми.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *