ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Само за 20 дни ще се освободите от 5 килограма шлаки! Как? Лесно и евтино!

В тялото постоянно се натрупват шлаки и различни отпадни вещества, вода и какво ли още не – как да се освободим от ненужните отпадъци?

shlaki
Шлаки и какви ли не отпадни вещества се натрупват в организма ден след ден, месец след месец… Има ли начин да се изкара всичко това и да се прочисти организма? И защо се случва? Отговорите ще може да прочетете в статията, която избрахме я специално за вас. Рецептата в края на статията е много подходяща за този сезон.

Ранно и късно експериментите с различни диети водят до провал в процеса на обмяната на веществата. Това е причината и за връщане на килограмите, от които сме се отървали с толкова труд и усилия.

tsarevichna-kosa

Можем да си спестим всичко това, ако се храним често, балансирано и умерено. Но още по-лесно ще е ако към ограничителния хранителен режим добавим и средство, което ще може да ни освободи от натрупаните шлаки. Царевичната коприна е точно такъв продукт.

Дори и през този сезон може да си закупите царевична коса от всяка аптека, дрогерия или здравословен магазин

Царевичната коприна, свила или коса активира потока на жлъчката и намалява на вискозитета. Обикновено се използва при холецистит, камъни в жлъчката и за лечение на хепатит. Но благодарение на способността на този ценен растителен продукт, при редовна употреба ще се засили обмяната на веществата. Ето защо царевичната коприна може да се използва успешно за загуба на тегло!

Благодарение на високото съдържание на пантотенова киселина, царевичната коприна активира процеса липолиза. Това е и ключът към успешното сваляне на килограмите. Тази билка ефективно намалява апетита, предпазва от резки промени в нивата на кръвната захар, стимулира разграждането на мастните клетки (това, което е необходимо за преодоляване на апетита към сладки храни!) и успешно изтиква разградените мастни клетки в урината.

chak-tsarevitsa

Как да си направите чай за прочистване и отслабване от царевична свила?

Необходими продукти за една доза:

– 1 чаена лъжица царевична свила, ситно стрита

– 1 чаена лъжица цикория (синя жлъчка)

400 мл. вряща вода

Залейте билките и ги оставете да престоят захлупени в продължение на 20 минути. Прецедете, щом станат готови.

Пие се по 1/3 от напитката 20 минути преди всяко хранене. Не е най-вкусното нещо на света, но се свиква.

Курс на лечение – 2 седмици. Направете почивка от една седмица, и след това пак пийте отварата в продължение на 2 седмици.

Вземете сантиметъра и премерете талията си след всичките тези 28 дни. Ще останете изненадани от резултата.

Имайте предвид, че царевичната коса е мощен диуретик. Пийте достатъчно вода, предвид индивидуалните нужди на организма.

Противопоказно е да се използва този чай при диабетици, бременни и кърмещи жени, както и страдащи от разширени вени и тромбофлебит (поради влиянието върху плътността на кръвта).

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *