ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тя сложи няколко капки масло от тамян, и само след ден настинката изчезна!

Настинката може да бъде лекувана по много начини, и много са рецептите от народната медицина, които помагат

настинката

Настинката трябва да се овладее още в началото, за да не ви изненада с неприятни усложнения.

Днес ви предлагаме интересен и лесен начин да се справите с настинката. Прочетете и научете как благодарение на този лесен метод ще бъдете здрави само след ден. С този ефикасен трик от източната медицина ще си спестите много излишни пари и дни прекарани в леглото.

tamyan

Има няколко вида етерично масло от тамян: Босвелия Картери от Източна Африка, Босвелия Сакра от Оман и Йемен и Босвелия Серрата от Индия. Трябва да знаете, че Босвелия Картери е най-чистият и ароматен продукт. Това е така наречения църковен тамян. Винаги, когато купувате етерично масло от тамян, вижте дали е от този вид – Boswellia Carteri.

Много хора погрешно смятат, че тамянът и маслото от тамян се използва само при религиозни церемонии. Днес тамянът се използва активно в медицината, парфюмерийната промишленост, козметиката и ароматерапията. Ние ще споделим с вас най-полезните съвети за използването на етерично масло от тамян.

Настинката минава бързо с тамян. Научете как!

1. Маслото от тамян е много ефективно при бронхит, настинки и вирусни инфекции на дихателните пътища. За лечението на тези заболявания трябва да се направи инхалация. Добавете 3-5 капки масло от тамян в подходящ, не много голям съд, пълен с вряла вода и вдишвайте изпаренията в продължение на 5 минути.

inhalatsiya

Също така, за да се отървете от симптомите на настинка трябва два пъти дневно да капвате и разтривате нежно в областта на шията няколко капки етерично масло от тамян.

kosopad

2. Маслото от тамян насърчава активния растеж на косата. Тамяновото масло прави косъма еластичен, укрепва космените фоликули и дори се бори с пърхота. За възстановяване на косата с помощта на масло от тамян, трябва да го добавите към шампоани, балсами и маски за коса. На около 10 мл шампоан или балсам слагайте 4 капки масло от тамян.

pachi-krak

3. Също така, масло от тамян ще спечели битката с фините бръчки по лицето и около очите. За да се отървете от пачия крак е необходимо да направите следната смес: една капка масло от тамян и по 2 капки етерично масло от лайм и розово масло. Нанасяйте продукта всяка вечер в зоната около очите, като се избягва контакт с лигавицата.

akne

4. Отървете се от акнето като мажете младежките пъпки с чисто масло от тамян. Процедурата се извършва поне 3 пъти на ден.

bolki-v-krasta

5. Етерично масло от тамян помага и при подагра, артрит и ишиас. Спестете си болките в долната част на гърба като вечер, преди лягане, и сутрин след като сте се събудили третирате засегнатите области с тамяново масло.

Предлагаме ви да изгледате внимателно и видеото, което ще ви помогне да различите истинското масло от тамян от фалшификатите.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *