ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Д-р Неделя Щонова: Тази рецепта гарантирано помага при кашлица и болки в гърлото!

Д-р Неделя Щонова дава уникална рецепта против кашлица

Д-р Неделя Щонова е сред най-популярните български лекари. Името й нашумя покрай телевизионното предаване „Преди обед“. Зрителите получават от нея полезни съвети, свързани със здравето.

Една от рецептите, които Щонова дава, помага при кашлица и болки в гърлото. Хубавото е, че домашното лекарство се приготвя само и единствено с натурални съставки. Освен това не отнема много време. Трябват ви само вода, мед и банани.

Д-р Неделя Щонова
Д-р Неделя Щонова лекува кашлицата с банани

Слагаме в тенджера 400 мл вода и изчакваме течността да заври. След това сваляме съда от котлона и започваме с приготвянето на домашния лек.

Във врялата вода слагаме два добре узрели банана, нарязани на малки парченца. Как да познаете дали бананите са добре узрели? Лесно! Погледнете кората им – ако има черни точици, значи тези банани са за вас!

Изчакваме плодовете да се разтопят от високата температура, като им помагаме ръчно. Можете да ги намачкате с вилица или лъжица.

Накрая добавяме в сместа и 2 супени лъжици мед. Бъркаме усилено, за да се получи хомогенна смес.

Полученият лек се приема топъл, но в никакъв случай горещ! Цялото количество се изяжда наведнъж. Добре е това да стане преди закуска.

Рецептата се използва редовно от д-р Неделя Щонова, тъй като детето й има проблеми с храчки в белите дробове, пише zajenata.bg. Благодарение на банановата смес излишната слуз се изхвърля от организма.

Освен това болките в гърлото спират, а кашлицата изчезва.

Домашното лекарство може да бъде използвано редовно и от пушачи за пречистване на белите дробове. Помага и на хора, страдащи от бронхит и астма.

спрей с прополис
Спрей с прополис помага при кашлица, натурален продукт

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *