ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Спешна акупресура за болки в гърба: масаж на 3 точки ще ви вдигне бързо на крака!

С помощта на китайската лечебна практика акупресура ще ликвидирате болката и ще може отново да се движите спокойно и леко

акупресура
Спешна акупресура за болки в гърба: масаж на 3 точки ще ви вдигне бързо на крака!

Използвайте древната източна практика акупресура, за да се справите с болките в гърба. По този начин бързо, лесно и евтино ще си върнете радостта от движението.

Животът днес тече в супер забързан ритъм, разчертан в графици и крайни срокове. Всичко, което ни заобикаля, е източник на стрес. Този стрес често провокира появата на болки в тялото, храносмилателни проблеми и какво ли още не… В подобни случаи често посягаме към обезболяващите таблетки. Реалната и грозна истина е, че лекарствата могат да предоставят временно облекчение на организма, но и дълготрайни вреди. Древните терапии, като акупунктура и акупресура, укрепват организма чрез стимулиране на определени чувствителни зони. Това осигурява дългосрочно облекчение при различни заболявания и ликвидира болки от разнообразен произход.

Нека кажем няколко думи за полезната акупресура. Акупресурата произхожда от древен Китай. Холистичната техника се използва за увеличаване на кръвообращението, повишаване на дълбоката релаксация, както и за облекчаване сковаността на мускулите. Всичко това се постига без вещества, които да влияят пряко върху организма. Единственото, което специалистите по акупресура правят, е да стимулират различни точки по тялото, прилагайки определен натиск с ръце.

gb30-tochka

 

Затова, ако страдате от болки в гърба и скованост в ставите, приложете мъдростта на китайските лечители! Не бързайте да обременявате организма си със скъпи лекарства. Техниката акупресура може да помогне за облекчаване на симптомите и подобряване на настроението ви като цяло.

Спешна акупресура за болки в гърба – масаж на 3 точки ще ви вдигне на крака и ще облекчи напрежението в тялото

akupresura

Това са трите точки, които трябва да знаете, за да решите проблемите си с гърба и болки в ставите:

Първо, трябва да знаете, че стимулирането на първата точка, GB29, разположена на кръстопътя между таза и бедрената кост, ще облекчи болката в таза, и в ставите като цяло.

 

 

В комбинация с точка GB30, която може да се намери малко по-ниско и зад задните части, до задния край на тазовата кост, ще се справите с болката в ставите, долната част на гърба, бедрата и раменете.

acupressure-points-for-back-pain

 

 

Третата точка, или B54, е точно зад коляното. Стимулация на тази точка ще отпусне мускулите и ще облекчи болката в бедрата и долната част на гърба.

Надяваме се този бърз масаж да ви помогне и да облекчи болките в гърба, кръста и ставите. Споделете тази статия с приятели и близки в социалните мрежи.

Бъдете здрави!

Източник: www.acupunctureschoolonline.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *