Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Един витамин на ден решава проблема с подутия корем

Знаете ли, че недостига на този витамин не само ще направи вашия корем плосък, но ще подобри и здравето на сърцето?

корем
За да имате плосък корем нямате нужда само от упражнения и диети, но и от прием на витамини.

Експертите казват, че подуването на корема е често срещан здравословен проблем, който не само е неприятен за окото, но също причинява и много неудобства.

Подуването на корема се случва и заради прием на храна, която задържа водата в организма. Разбира се, има някои здравословни проблеми, заради които корема се подува. Затова, ако този симптом не отшумява и продължава да ви притеснява, най-добре е да се консултирате с лекар, който да открие причината за подуването.

Има един витамин, който за много кратко време може да ви отърве от подутия корем. Въпрос за един милион лева – кой е този витамин? Веднага ще ви отговорим – това е Витамин В-комплекс.

Витамин В-комплекс има безспорни ползи за човешкото тяло, и лесно се получава от храната в естествената му форма. Продължете да четете, за да разберете повече за този витамин и как да го използвате, за да намалите подуването на корема.

Витамин В6

vitamin-b

Витамин В6 – експертите казват, че този витамин много добре освобождава организма от излишната вода. Много различни проучвания са открили, че почти 90% от населението на света е с дефицит на Витамин В6, което се дължи предимно на съвременния начин на живот и лошите хранителни навици. Медицинските специалисти казват, че този витамин също така подобрява имунния отговор на организма към общи бактерии и вируси. Той е изключително полезен за сърцето и за бременните жени. Ето ги и най-добрите хранителни източници на Витамин В6: птиче месо, риба, пълнозърнести храни, спанак и бобови растения.

Витамин В1

vitamin-b1

Чували ли сте някога за витамин В1? Е, Витамин В1 или също известен и като тиамин, е витамин, който е от решаващо значение за разграждането на въглехидратите в организма.

Медицинските експерти казват, че този витамин превръща храната, която ядем в енергия. Също така трябва да знаете, че Витамин В1 подобрява работата на сърцето и функцията на нервната система, но също така ускорява и храносмилането и неутрализира газовете и подуването на корема. Той също така премахва чувството на глад. Ето къде може да откриете естествен Витамин В1: пълнозърнести храни, листни зеленчуци, бобови растения.

Витамин В12

vitamin-b12

Знаете ли, че дефицита на витамин В12 често е свързан с различни видове възпаление в областта на корема? Това може да наруши баланса на полезните бактерии в тънките черва и да доведе до лошо храносмилане и бавен метаболизъм. Забележка: най-добрите хранителни източници на Витамин В12:. Морски дарове, мляко, сирене, яйца, птиче месо, говеждо месо, ферментирали зеленчуци.

След като вече сте наясно с ползите от витамините, които се съдържат в една таблетка Витамин В-комплекс, нищо не ви пречи да пиете по една таблетка сутрин. Този полезен витамин не само ще прибере корема ви, но и ще ви помогне да отслабнете.

Не забравяйте и за естествените източници на витамини от групата В. Това е най-добрия начин да си осигурите балансирано хранене.

Източник: www.livestrong.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *