ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

КАРМОЛИС / CARMOLIS

Съдържа биоактивни компоненти от десет лечебни растения: анасон, лавандула, карамфил, мента, салвия, мащерка, маточина, индийска маточина, лимон, китайско канелено дърво, етанол, вода

Предназначение

karmolis-5ml-kapli_6246Билковият разтвор КАРМОЛИС е предназначен както за вътрешен прием под формата на капки, така и за парни инхалации и третиране на проблемни кожни зони.

Като перорални капки КАРМОЛИС подобрява функциите на храносмилателния тракт, редуцира състояния с гадене и повръщане, с интензивно образуване на газове. Помага при влошено качество на съня, успокоява и неутрализира състояния на тревожност и нервна възбуда. Спазмолитик; полезен продукт при симптомите на климактериума.

Ако се използва като дермален разтвор, КАРМОЛИС облекчава болки при ревматични пристъпи, неврити и невралгии, при главоболие и кожни раздразнения след ухапване от насекоми.

Противовъзпалителното, болкоуспокояващо действие на КАРМОЛИС се проявява при инхалации с разтвора в случаи на настинки и грип със засегнати дихателни пътища. Постига бързо отбъбване на оточните лигавици и облекчава дишането.

Как се приема

Въпреки че е билков продукт, КАРМОЛИС трябва да се приема в посочените стандартни дози или в препоръчани от лекар. Обикновено пероралните капки се вземат до пет пъти дневно – по 10 до 20 капки върху бучка захар или с чаша чай/вода. При локално външно приложение проблемното място се маже 2-3 пъти дневно. За инхалация в чаша горещ чай се накапват 20 капки, вдишват се парите за няколко минути, след което чаят се изпива на глътки, преди да е изстинал.

Има някои специфики при прилагането на КАРМОЛИС, които са свързани с характерни здравословни проблеми. Така например пероралните капки при настинка се приемат пет пъти дневно, а при тревожност – три пъти. При безсъние се препоръчва вечерен прием на една доза от 10-20 капки.

Инхалациите с КАРМОЛИС се съчетават с лека разтривка на гърдите и гърба с билковия разтвор.

При главоболие е добре да се изпие чаша вода с 10-20 капки, след което с разтвора да се разтрият челото и врата.

При гадене и неприятни усещания от пътуване се взема бучка захар с накапани капки КАРМОЛИС.

При ухапвания от насекоми раздразненото място само се намазва, без да се масажира.

Разтворът не бива да попада в очите!

Възможни нежелани ефекти

Няма информация за странични ефекти от приложението на продукта. По условие е възможно някоя от растителните съставки да провокира алергична реакция.

Кога НЕ БИВА да се употребява

КАРМОЛИС не се прилага при алергия към една или повече съставки на продукта.

Билковият разтвор не е подходящ за потребители със заболявания на жлъчката и черния дроб, язва на стомаха и дванадесетопръстника, епилепсия, за хора с мозъчни увреждания, за алкохолици.

Противопоказан за деца под 12-годишна възраст.

Да се избягва при бременност и кърмене.

Не шофирайте, ако вземате перорално капките КАРМОЛИС, тъй като продуктът съдържа етилов алкохол.

Взаимодействие с други медикаменти

Консултирайте се с лекар за възможното съвместяване на КАРМОЛИС с други лекарствени продукти. Възможно е комбинирането да причини отслабване и усилване на медикаментозните действия, както и повишен риск за прояви на странични ефекти.

_______

Усреднена цена в аптеките – 7 лв за опаковка от 40 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *