Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето каква може да бъде причината за лошия дъх: смело решение на проблема! /ВИДЕО/

Причина за лошия дъх може да бъде развален зъб или недостатъчно добра устна хигиена

лошия дъх
Причина за лошия дъх може и да е болест на храносмилателната система. Но напълно възможно е да е и нещо съвсем тривиално, като ангина например.

Хигиена на устната кухина с употребата на пасти за зъби, четки, конци и изплакване с вода за уста не дава резултат. Само след няколко часа лошия дъх отново е тук и трябва да направите многократно няколко подобни освежавания през деня? Причина за неприятната миризма, която се носи от вашата уста могат да бъдат налепи, разположени в гърлото.

Налепи в гърлото

angina

Тези жълто-бели налепи, които понякога представляват цели парчета и имат много неприятен мирис, всъщност са резултат от заболяване. Те се образуват обикновено в резултат на хронично възпалително заболяване на гърлото и сливиците – ангина.

Традиционната медицина разполага с редица рецепти, които ще ви помогнат да се отървете от възпалението на сливиците.

Ето и най-работещите от тях!

1. Изплакване със сода за хляб

В 200 мл гореща вода се слага половин чаена лъжичка сода за хляб и 2-3 капки йод. Активно се изплаква гърлото с този разтвор няколко пъти на ден. Нека главата бъде плътно назад, докато правите гаргара. Внимавайте да не поглъщате този разтвор. След като направите гаргара, изплюйте и повторете 3-4-5 пъти.

2. Изплакване с водка

Много екстравагантен, но ефективен начин! След процедурата е по-дбре да си останете у дома и да не карате нищо, дори и колело. Прави се по същия начин като гаргарата със сода.

3. Изплакване с билки

Смесете равни части от сухи цветове от от лайка, градински чай, бял равнец. Изсипете 2 супени лъжици от сместа в чаша вряща вода. Настоява се около 5 минутки. Прецежда се и се изчаква да стане подходяща температура. Отново се прави гаргара през целия ден.

Видеото не е за хора със слаби сърца. От него по-смелите от вас ще разберат за един екстремен начин за справяне с ангината.

Източник: www.medicalnewstoday.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *