ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Гънки на гърба? Има средство, което ще ги свали само за 14 дни!

Ако имате гънки на гърба и мазнини на стомаха, съществува средство, което ще ви помогне да ги махнете само за 2 седмици

garba
Ако мазнините вече са започнали да се отлагат по гърба, започнете да прилагате наученото в тази статия. Само след около 2 седмици сами ще се убедите, че отслабвате бавно, но сигурно. Употребата на кафявите водорасли, без значение дали ще са под формата на капсули, или на прах, е горещо препоръчана от американския нутрологист, теоретик и промоутър на алтернативната медицина Дейвид Улф.

david-wolfe
Дейвид Улф

Фукус – това са род кафяви водорасли, които, поради характера на средата в която растат, могат да се похвалят с уникален набор от макро-и микроелементи, витамини и минерали.

Кафявите водорасли се използват като хранителна добавка много отдавна. Продават се в магазините за здравословно хранене под формата на прах, капсули или капки. Много полезно е да се използват сухи кафяви водорасли сега, в есенно-зимния сезон. Тази морска добавка ще снабди организма ви с всичко необходимо и ще го защити от сезонните болести.

Кафяви водорасли – едно малко известно приложение

Не са много онези, които знаят, че кафявите водорасли са изключително ефективни за намаляване на теглото. Често, мастните натрупвания се образуват в следствие на неправилен метаболизъм. Оказва се, че фукус /келп/ може да разреши този проблем, тъй като редовната употреба значително ускорява обмяната на веществата.

kafyavi-vodorasli

Кафявите водорасли съдържат голям брой алгинати – природни полизахариди. Те имат благоприятен ефект върху стомашно-чревния тракт. Добри са и при регулиране нивата на холестерола и водно-електролитния баланс.

Важно е да се отбележи, че щом попаднат в стомаха, алгинатите имат свойството да набъбват значително. Поради тази им особеност онези, които са решили да намалят теглото си с помощта на кафявите водорасли трябва да пият поне 3 литра вода на ден.

За да се отървете от излишните килограми, то трябва да взимате прахообразни кафяви водорасли по 1 чаена лъжичка 3 пъти дневно с обилно количество вода. Също така кафявите водорасли могат да се използват като подправка, с която леко да подправяте любимите си ястия.

Заслужава да се отбележи, че фукус има доста специфичен вкус и мирис, така че не е необходимо да се добавя голямо количество храна от този продукт.

Източник: www.womenshealthmag.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *