Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

4 много ефективни рецепти за изчистване на червата от руската народна медицина

За изчистване на червата ползвайте тези 4 ефективни рецепти от руската народна медицина

4 много ефективни рецепти за изчистване на червата от руската народна медицина
4 много ефективни рецепти за изчистване на червата от руската народна медицина

Може да постигнете много добро изчистване на червата с тези рецепти. Освен че са лесни, те са и доказано ефективни.

1. Станете сутрин половин час по-рано от обичайното и на гладен стомах направете следното: кипнете престояла една нощ вода, налейте я в 250-грамова чаша и я пийте постепенно, докато изстива, на малки глътки. Това ще ускори изпразването на червата. Ако изпълнявате тази процедура всеки ден, ще се избавите от камъните в жлъчния мехур, ще почистите бъбречните пътища, ще се освободите от шлаките в дебелото черво.

2. Нарежете на ситно магданоз, а корена настържете на ренде. Чаша от получената смес се залива в тенджерка с 2 чаши преварена вода (ако зеленилото е по-малко, намалете и водата). Оставете да кисне едно денонощие. Приема се по половин чаша всяка сутрин в течение на 10 дни. След двудневно прекъсване процедурата се повтаря.

3. Добър ефект дава оризът. Вземете 3 с.л.неизчистен ориз, сварете го до полуготовност. Половин час преди употреба изпийте чаша вода, а след приема на ориза не яжте и не пийте нищо в течение на 4 часа. Можете да го употребявате в течение на седмица. Този ориз адсорбира токсичните вещества и ги извежда от организма.

4. Друг метод за изчистване е приемът на ябълков оцет. Той съдържа много микроелементи и органични киселини, участващи в обмяната на веществата. При нормален метаболизъм се отделят по-малко отрови и шлаки. Ябълковият оцет може да се пие с чай (най-добре е, ако вместо захар добавяте в него мед) по 1 – 2 лъжички 3 пъти дневно в течение на месец, след което се прави прекъсване.

Няколко съвета за изчистване на червата по естествен начин

Ще е добре, ако изчистването на организма се провежда с естествени методи – чрез възстановяване и поддържане на правилна обмяна на веществата (метаболизъм). За целта трябва да се спазват следните правила:
рационално хранене, тоест повече свежи зеленчуци, плодове, зърнени храни. Ако ви се прияде сладко, лесноусвояемите въглехидрати (сладкиши) е най-добре да се употребяват във вид на естествени продукти. Една лъжица мед ще залъже желанието ви за сладко. Ограничете тортите и бонбоните. Месото да не е мазно и по възможност да не е от магазина. Не по-малко от веднъж седмично яжте риба. Не преяждайте, хапвайте само при появата на усещане за глад.

Пийте чиста негазирана вода не по- малко от 2 – 2,5 л на ден. Или може да пиете по чаша вода на всеки 30 мин. Количеството и калорийността на приетата храна трябва да са в строга зависимост от физическата активност – колкото повече се движите, толкова повече храна можете да си позволите.

Източник

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *