ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Опитахте ли Метода Шевченко при лечение на мазен черен дроб, хепатит и панкреатит?

Методът Шевченко се използва като помощно средство за лечение на много „нелечими“ болести

shevchenko

Методът Шевченко е удачен при рак, сарком, цироза на черния дроб, хепатит, панкреатит, нефрит, всички видове язви, диабет, хипертония, стенокардия, артрит, астма, алергия. Авторът техниката е сигурен, че правилното лечение ще даде положителен резултат, ще укрепне имунната система и ще даде сили на болния, така че той да има допълнително желание за живот.

shevchenko-t

Николай Шевченко предупреждава, че трябва да ползвате само този метод за лечение. В смисъл – не бива да прилагате Метода Шевченко и в същото време да пиете други билки или да правите различни оздравителни процедури.

В момента, в който приготвите емулсията трябва да се откажете от животински мазнини, използването на мазнина в храните (достатъчна ви е само тази, която е част от емулсията), никакви бонбони и сладки плодове. Само по този начин може да усетите ефекта от Метода Шевченко!

Опитахте ли Метода Шевченко при лечение на мазен черен дроб, хепатит и панкреатит?
Опитахте ли Метода Шевченко при лечение на мазен черен дроб, хепатит и панкреатит?

Как се прави?

Необходимо ви е 30 мл. нерафинирано слънчогледово олио и 30 мл. 40-градусова водка. Трябва да имате под ръка и подходящ съд за разбъркване.

1. Обърнете внимание на качеството на олиото и водката, които ще бъдат част от терапевтичната смес. Олиото е задължително да бъде нерафинирано. Водката не бива да е по-слаба или по-силна от 40 градуса.

2. Двете съставки се разклащат ритмично в продължение на 5 минути и се изпиват веднага.

3. Взимайте тази смес 3 пъти дневно 20 минути преди хранене.

Пие се в продължение на 10 дни. След това се почива 5 дни. И така – два пъти подред. Третият път се пие 10 дни и се прави 14-дневна почивка. Това е курса на лечение.

При никакви обстоятелства не бива да променяте този график, нито съотношението на съставките.

Този метод на лечение е добре известен, не само в Русия. За известно време е помогнал и на много хора. Наскоро в един здравен форум имало мнение от лекар, който решил да приложи този метод на неговата съпруга. Жената била с диагноза „множествена склероза“. След прилагане на Метода Шевченко състоянието ѝ се подобрило.

Все пак, има и отрицателни отзиви за Метода Шевченко. Не забравяйте, че всички средства, които са включени в рецептата, трябва да се използват разумно. Ефективността на лечението по този метод е заради силното антибактериално и антипаразитно действие на напитката.

Източник

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Опитахте ли Метода Шевченко при лечение на мазен черен дроб, хепатит и панкреатит?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *