ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Най-добрата рецепта за заздравяване на венците в домашни условия /ВИДЕО/

За заздравяване на венците в домашни условия може да ползвате етерични масла, които за кратко време ще подобрят състоянието ви

заздравяване на венците
Най-добрата рецепта за заздравяване на венците в домашни условия /ВИДЕО/

Заздравяване на венците е възможно да се постигне и с естествени, природни средства. Рецептата, която ще ви дадем днес, може да се използва и за избелване на зъбите.

Ако използвате тази рецепта по-продължително време, сами ще се убедите, че тя е ефективна. Мазилото за венци, което може да си направите сами, е отличен заместител на скъпите процедури и лечения.

Как да си направим мазило за заздравяване на венците у дома?

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ

– 2 капки етерично масло от грейпфрут
– 2 капки етерично масло от портокал
– 2 капки етерично масло от чаено дърво
– 1 чаена лъжичка чист спирт
– 100 гр вода

КАК СЕ ПРАВИ?

Разтворете етеричните масла в спирта. След това така получената смес се добавя към водата.

Използвайте така получената лечебна вода за изплакване на устата. Процедурата се прави не повече от три пъти в седмицата. След като изжабуркате добре устата с лечебната смес не забравяйте да изплакнете с топла вода. Тези етерични масла не само ще ви помогнат да стегнете венците и да спрете кървенето. С помощта на тази вода ще може да избелите зъбите си. освен това, с тази процедура ще постигнете подобряване на общото състояние на устната кухина. Само след месец ползване ще забележите първите видими резултати!

Като бонус ви предлагаме да видите едно от най-популярните видиа в youtube, което ще ви помогне да избелите зъбите си у дома.

Източник: www.beautydream.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *