БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Правете масажа на София Лорен и минус 10 години са ви гарантирани!

Всеки знае, че няма значение на колко сме години – важното е как изглеждаме!

sofiya-loren
София Лорен

Предлагаме ви много лесна и достъпна техника, с помощта на която ще се подмладите с поне 10 години.

Направете си италиански масаж на лицето – това е уникална техника, която позволява много бързо подмладяване на кожата. Практикува го дори актрисата София Лорен, която изглежда зашеметяващо, нищо че навлезе в осмото десетилетие. Той е подходящ дори за много заети жени, а защо не и мъже. отнема само няколко минути и има невероятни ползи не само за красотата на кожата, но и за общия тонус. Започнете да го правите всяка сутрин и ще забележите как кожата ви ще има равен тен, бръчките ще изчезнат, а контура на лицето ще стане по-ясен.

godini

Преди да направите този лек масаж, сложете върху кожата на лицето овлажняващ крем.

1. Започнете да потупвате лицето от брадичката към скалпа. Правете леки потупвания с върха на пръстите, след това за усилване на ефекта върху кожата включете фалангите и дланта.

Първият етап на масажа трябва да продължи около 2 минути

Рисунка номер 16 показва масажните линии, които трябва да се следват. Не се притеснявайте ако лицето ви почервенее. Това е добре, тъй като се подобрява циркулацията на кръвта не само в горния слой на кожата, но и в по-дълбоките слоеве.

1

2. Вторият етап на масажа не само подобрява кръвообращението в областта на бръчките по лицето, но също така осигурява лимфен дренаж. Извършват се хоризонтални леки пощипвания по линиите, които се виждат на рисунка номер 16. В рамките на 2 минути се прави същото пощипване и по мимическите бръчки, които са нарисувани на рисунка 17 и 18.

3

В продължение на една минута правете силни пощипвания от скулите към носа, показани върху модела от рисунка номер 19.

3. Третият етап на масажа – внимателно натискане на линиите около очите и скулите. Трябва да се започне с по-леки компресии и постепенно да се премине към по-силна стимулация в продължение на 3-5 секунди за всяко око. Ориентир ще ви е линията, която е показана на рисунка номер 20, а общата продължителност на третия етап на масаж а е 2 минути.

4

4. Заключителният етап на масажа! Започнете от точките на красотата, които са показани на рисунка номер 21. В рамките на минута ги стимулирайте с лек масаж.

След това, в продължение на още една минута, тонизирайте с масаж точките, показани на рисунка номер 22.

5

Завършете с леки, нежни потупващи движения с пръстите по линиите, показани на рисунка 23.

Сега вече знаете как да направите италиански масаж на лицето. Тази процедура ще придаде еластичност на кожата, ще ви отърве от бръчките, ще съживи лицето и ще ви върне здравословния блясък! Ако следвате тази не много сложна процедура редовно, няма да останете разочаровани от резултата.

Източник: www.womenshealthmag.co.uk

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *