ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лечителката от манастира: 3 билки са достатъчни за крепко здраве! (ВИДЕО)

Елена Фьодоровна Зайцева е известна руска билкарка, която има крепко здраве, благодарение на билките

bilkar
Крепко здраве и много енергия има руската лечителка, която събира, изучава и експериментира с билките още от дете.

Елена Зайцева казва: всички плевели лекуват! Много често билкарката е канена от игумените на различни руски манастири, за да разказва на монасите за чудните свойства на лечебните растения. Елена Фьодоровна също така чете лекции за изготвянето на билкови лекарства и на сертифицирани служители на лечебни заведения.

Не искате нищо да ви боли? Изкопайте тези три корена – репей, пирей и глухарче. От тях направите отвара и я пийте, съветва билкарката.
krepko-zdrave

Съотношението е едно към едно от всички билки, а дозата е класическа – 1 супена лъжица се слага 2 чаени чаши вряща вода и се оставя да се накисне за десет минути. Прецежда се и се пие по половин чаша половин час преди хранене.

Можете да ползвате тази рецепта, но може и да ги приемате отделно: седмица – корен от репей, седмица – глухарче, седмица – житняк.

Корен от житняк /пирей/

Няма градина и поляна на село, където да не расте тази обикновена, но много полезна трева.

Инфузията и отварата от коренищата на пирей се използват при оток, дисфункция и възпаление на пикочния мехур, камъни в бъбреците и жлъчния мехур, всички белодробни заболявания, чревни заболявания, диабет, хипертония, дисфункция на яйчниците при жени, остеохондроза, ексудативна диатеза и ожулвания. Коренът на житняк е отличен аналгетик и е много подходящ при подагра, ревматизъм и артрит.

Корен от глухарче

Корен от глухарче помага при анемия, рак на стомаха и черния дроб, може да лекува заболявания на ставите, възпаление на лимфните възли, диатеза.

Корен от репей

Въз основа на годините опит, Елена Фьодоровна казва, че този корен помага при всички видове рак. В допълнение, коренът от репей се взима при диабет, бронхит, синузит, при лечение на ставите, кръвоносните съдове и сърцето. Корен от репей, който се приема като отвара в продължение на 2-3 месеца, може да излекува дори на устойчив хепатит С!

Репеят елиминира холецистит, смачква камъните в бъбреците и жлъчния мехур. Регенерира кожата при изгаряния, рани от залежаване, екзема, трофични язви, псориазис, лупус еритематозус и спира косопада.

Билкарката казва, че тези три корена е желателно да се изкопават през пролетта. Но есента също е подходящ сезон за събиране на корените от репей, глухарче и житняк.

https://youtu.be/Ym86KvUc0eA

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *