Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Супер напитка за мазен черен дроб – минус 3 килограма на седмица

Мазен черен дроб е заболяване, която се среща еднакво често както при мъже, така и при жени

mazen-cheren-drob
При мазен черен дроб се наблюдава голямо количество мазнини натрупани в областта на талията. Но не това омазняване е опасно, а мазните депа, които се образуват върху черния дроб.

Здравословно хранене, подмладяване и красота – всички ние искаме да сме здрави, млади и красиви. Когато става въпрос за мазен черен дроб трябва преди всичко да наблегнем на здравето. Защото погрижим ли се за здравето на черния дроб, хем ще изглеждаме добре, хем ще смъкнем не само някое и друго кило, но и доста годиники… като самочувствие.

Напитката, която ви предлагаме да си направите, ще очисти организма ви от шлаки и токсини, и освен това ще ви освободи от поне 3 излишни килограма на седмица. Този коктейл е най-добрата терапия за мазен черен дроб. Ще го повторим още веднъж – най-добрата терапия! Не заради друго, а защото лечението на черния дроб е най-ефективно когато се извършва с естествени средства.

Какво е необходимо да си набавите?

250 мл портокалов сок
3 сушени кайсии
1 супена лъжица пшеничен зародиш

Как се прави?

1. Вземете 250 мл прясно изцеден
портокалов сок.

2. Сложете кайсиите в блендер и добавете малко сок. Пасирайте кайсиите.

3. Добавете останалия сок.

4. Поръсете с пшеничен зародиш.

Това е комбинация, която в никакъв случай не бива да бъде подценявана. Портокаловият сок, сушените кайсии и пшеничения зародиш ще дадат на черния дроб всичко, което му е необходимо, за да може да се самопочисти от вредните вещества.

Портокаловият сок детоксикира, задоволява глада и е отличен за подобряване на храносмилането. Сушените кайсии са полезни за сърдечно-съдовата система, подобряване на зрението и по време на бременност. Пшениченият зародиш – това е един от основните компоненти за допълнителна енергия и фибри, когато става въпрос за подмладяване.

Пийте този коктейл сутрин или вечер, заменяйте от време на време едно хранене с него, като направите по-голямо количество и след време ще може да се похвалите не само с прекрасна и по-слаба фигура, но и с крепко здраве.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *