БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Чудна рецепта при артрит вдигна на крака жена, която не можеше да стане от леглото!

Тази лесна рецепта е чуден лек за ставите и мигновено ще ви отърве от болките при артрит

Артрит е заболяване на ставите, което се среща не само при по-възрастните хора. Рецептата, която ще ви представим по-долу е изпратена от читателка на сайта www.medikforum.ru.

Ето и накратко историята. Тази дама дълго време страдала от силна болка в ставите, съсредоточена най-вече в коленете и глезените. Тя приемала много и различни противовъзпалителни лекарства, но (за съжаление), ефект от тях имало само временно!

лечение на артрит
Чудна рецепта при артрит вдигна на крака жена, която не можеше да стане от леглото!

Тя знаела, че страда от артрит, но въпреки това решава временно да спре лекарствата и да опита рецепта за артрит, която случайно научила, докато била на някаква екскурзия. Благодарение на това дамата открива естествено средство, което ѝ помага да се справи с последиците от артрит.

Според жената, това природно лекарство е всичко, което е било необходимо, за да се изправи, да ходи и да се облекчи ужасната болка в ставите, която тя чувствала непрекъснато. Най-хубавото на този лек е, че може да се ползва както външно, така и вътрешно.

Единственото нещо, което ще ви трябва е един среден като големина патладжан. Това домашно средство за защита е много просто и се прави за нула време. Следвайте инструкциите, пробвайте и сами ще се убедите в неговата ефикасност.

Вие се нуждаете от следните съставки

1 среден патладжан
1 литър вода

Ето какво трябва да направите. Първо, трябва да се измие на патладжана, да го нарежете на кръгчета и след това го поставете в тенджера, пълна с вряща вода. Нека да се накисва в горещата вода, докато се охлади до стайна температура. След това прецедете течността и съхранявайте в хладилника.

Разделете напитката по следния начин – 750 мл. за вътрешна употреба, а останалите 250 мл. за външно приложение.

И сега, нека кажем как да се направи лек за външна употреба – ще трябва същите съставки, като по-горе + 50 мл. зехтин. Смесете течността, която сте запазили за външна употреба със зехтина, след което се разбърква добре. Получената смес трябва да се съхранява в хладилник.

Как да я използвате?

Първо, ние ще ви покажем как да използвате това лекарство вътрешно.

250 мл. сутрин на празен стомах
250 мл. по време на обяд
250 мл. вечер
1-2 дафинови листа по желание, като подправка

Външно се ползва само вечер, като се намазва засегнатото от болестта място, увива се с подходящо парче плат и се ляга да се спи. Може да се втрива добре там, където е невъзможно да се сложи превръзка.

След три седмици редовна употреба ще бъдете изумени от резултата!

артромин
Артромин – чешкото чудо за ставите!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *