Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Баба ползваше маслото за лечение на ето тези болести!

Маслото може да се ползва не само в готварството, и не само за ядене, а и като помощ и лечение на различни болести и състояния

маслото
Маслото, особено ако е домашно може да ви бъде от голяма полза. Не е трудно да намерите чисто масло, такова каквото са правили нашите баби. И тъй като в лекува.нет винаги предпочитали естествените методи за лечение, днес ви предлагаме най-добрите съвети за това как може да ползвате маслото за лечение и красота. Така, както някога го е ползвала баба ви, или пък нейната баба.

– Ако намажете с масло венците на детето, това ще улесни излизането на зъбите му.

– При суха кашлица е полезно да се яде масло и захар. Тази смес също така помага и при хемоптиза и плеврит.

– При крампи и схващания на мускулите намажете засегнатото място с масло, в което сте сложили синап. Прави се като се счуква синапеното семе и се слага в разтопено на водна баня масло.

– Масло с невен е идеално средство за обриви и болна кожа. И ако ядете маслото с рохко яйце, то това помага при заболявания на пикочния мехур и премахва лепкавата слуз.

– Филия с масло и лют пипер се яде при махмурлук.

– Маслото е идеално за предизвикване на изхождане. То увеличава действието на прочистването.

– Ако 30 г разтопено масло се смеси с 15 г захар и се яде, то това ще действа като диуретик.

– Смес от 30 г масло и 180 г сок от нар, се приема вътрешно. Помага при дизентерия. Смес от разтопено масло със зехтин е полезно за намазване на клепачите, засегнати от екзема.

Ако в рамките на една седмица всяка вече мажете лицето си с чисто масло и го оставите така за цялата нощ, това ще направи кожата чиста и блестяща.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *