Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Д-р Ванеска: Мезоконците заместват пластичните хирургични интервенции

Мезоконците – видове, същност, функция, употреба. Мезоконците – нов и революционен метод, който се прилага в естетичната дерматология за фейслифтинг.  Дълготраен резултат за здрава, красива, подмладена  и еластична кожа на лицето

Употребата на мезоконците заместват пластичните хирургични интервенции.

мезоконците
Д-р Ванеска е сертифициран дерматолог, който има право да прави процедури с мезоконци

В същото време дава дълготраен и качествен резултат. Мезоконците са изобретени от китайски професор. След приключване на процедурите с мезоконците, става ясно, че третираните зони са се стегнали. Кожата има подобрена еластичност и много по-добра хидратация. Трансформирана е без да се изменя първоначалната структура.

Мезоконците представляват система от биологични конци, които се вкарват в кожата на пациента.

Това става с помощта на игла. Мезоконците  са изключително тънки, колкото човешки косъм. Процедурата може да бъде придружена със слаба болка. По-скоро напомня на акупунктура.

Мезоконците престояват в кожата до 180 дни. През това време те спомагат да се осъществи ревитализация чрез повишена циркулация на кръвта. Организмът започва сам да се облагородява.

мезоконците
Мезоконците са тънки колкото човешки косъм и се продават в специални опаковки

Изгражда нова мрежа от кръвоносни съдове. Повишава се синтезацията на колаген. След 180 дни мезоконците се разграждат до въглероден двуокис и вода. Когато конците изчезнат, на тяхно място се образува колаген.

Мезоконците биват няколко вида:

1 – Линеарни (гладки)

2 – Спирални

3 – Зъбчати

4 – Плаващи

Изборът на мезоконци се прави от дерматолога. Това зависи от желания фейслифтинг, който трябва да бъде направен и последващите резултати. Процедурата за фейслифтинг чрез мезоконци отнема от 30 до 60 минути.

мезоконците
Лицето на Мира Радева е намазано с крем упойка преди да бъдат поставени мезоконците

Мезоконците не се прилагат при пациенти, които:

1 – Страдат от инфекциозни заболявания;

2 – Имат херпес;

3 – Страдат от онкологични заболявания;

4 – Имат проблеми с кръвосъсирването;

5 – При бременност и по време на кърмене;

В предаването „На кафе“ гостува д-р Лидия Ванеска.

Д-р Ванеска е сертифициран дерматолог, който прилага метода на мезоконците за освежаване и подмладяване на кожата.  Тя прави демонстрация как се използват мезоконците върху лицето на Мира Радева.

За да се проведе терапия с помощта на мезоконци, първо кожата на лицето трябва добре да бъде прегледана. Пациентът трябва да заеме седнала поза. В никакъв случай не трябва да лежи, защото кожата изглежда различно. След това кожата на пациента се маже с крем упойка. После дерматологът оформя мрежата, чрез която мезоконците ще бъдат вкарани в кожата. Тази мрежа е строго индивидуална.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *