Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рийз Уидърспун слабее лесно с ето този здравословен режим

Рийз Уидърспун има три деца и въпреки това радва феновете си с невероятна фигура

рийз уидъспуун
Рийз Уидърспун с трите си деца

Рийз Уидърспун не е блондинка по професия. Тя е актриса, тя е на 40 години, има три деца и е била гадже на някои от най-страхотните мъже в Холивуд, като Джейк Джилънхол например.

Да се отслабва е лесно. Лесно е, когато натрупаните килограми не са в следствие от болест или мързел. Лесно е, когато знаем каква е целта и правим каквото е необходимо, за да я постигнем. Холивудските актриси не правят изключение. Те също като нас полагат много труд, за да имат перфектно тяло. Но, за разлика от нас, те се потят здраво, докато стигнат крайния резултат.

Ние сме готови да зарежем диетата след седмица, само защото не дава резултат. Перфектното тяло изисква много труд и дисциплина. Такова е и мнението на Рийз Уидърспун. Именно затова тя дефилира по червения килим в прилепнала рокля месец след раждането на третото си дете.

Колкото по-често включвате в менюто си авокадо и малини, зелен чай и пълнозърнести продукти, толкова по-тънка ще е талията ви. Всички те активизират обмяната и повишават чувствителността към инсулина. Но най-важното е да съчетаете редовни тренировки с нискокалорична диета, препоръчва Уидърспун.

Ето как блондинката влиза във форма само за седмица.

Първи ден, трети и пети ден: Сутрин: салата+варено яйце, междинна закуска плодова салата, за обяд отново салата, за вечеря – също. Количеството на салатата не бива да е по-голямо от двете ви шепи. Пие се вода, зелен чай или вода с лимонов сок.

Втори и шести ден – течности, в това число плодови и зеленчукови сокове, не повече от две смутита за деня и чай, много чай!

Седми ден: От всичко любимо по малко. Например, ако обичате мекици за закуска, изяжте половин мекица. Ако сте на ресторант поръчайте си любимите блюда и ги споделете с приятел. не прекалявайте. Каквото и да хапвате, то не бива да е повече от едната ви шепа. Това, разбира се не се отнася за шоколада.

Ето как отслабват и две други холивудски красавици

Дженифър Анистън се снима спокойно по бански, защото по тялото и няма и грам в повече.

Преумората предизвиква стрес, повишава се изработката на кортизол, а неговият излишък увеличава натрупването на мазнини в областта на корема. Най-лесният начин да ви сполети това е да не си доспивате, казва Анистън. Тя задължително си осигурява поне 8 часа сън, като смята за най-ценни за красотата часовете между 22 и 24 часа.

Ако искате спешно да свалите килограми, спазвайте правилата от звездната диета на Кейти Холмс. На ден тя си позволява до 100 г въглехидрати, като си ги набавя предимно с плодове и зелени зеленчуци. След тренировка яде пълнозърнести храни, за да възстанови изгубената енергия (кафяв ориз или киноа). Не превишава нормата от 15-20 г мазнини в едно хранене, а протеините са минимум 30 г (медо, риба, яйца, обезмаслена извара).

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *