Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Бивш модел излекува рак на гърдата с натурално лечение

рак на гърдата
Днес Джесика е здрава и щастлива.
Хиляди жени годишно са диагностицирани с рак на гърдата, а химиотерапията е неизбежна част от курса на лечение. Но Джесика Ричардс шокира всички свои близки. Тя  отказва да приема лекарствата за болестта, химиотерапията, масектомията и лъчетерапията.

Вместо това, 55-годишната жена, която е бивш модел, решава, че всичко, от което се нуждае, за да се излекува от рак на гърдата, е тотална промяна на хранителния й режим.

Джесика, от Бедфордшир, Англия, която сега работи като ментор, променя тотално начина си на живот. В рамките на три седмици след началото на новия  й режим, скенерите показват, че туморът си е отишъл, а кръвните й изследвания са нормализирани.

Тук, Джесика обяснява защо смята, че лекарства не са за всеки. Разберете каква е нейната история:

„Когато получих потвърждение след последните ми тестове и разбрах, че имам рак на гърдата, се намирах на летището и чаках да се кача на борда на полет от Лутън до Единбург. Това се случи през май 2007 година.”

В книгата си, свързана с рака, Ричардс обяснява как след строга метаболитна диета и приемане на високи дози интравенозни инжекции витамин С  се е справила със страшната диагноза – рак на гърдата.

Това е една история, която най-вероятно никога няма да чуете в новините, но тя е необходима за хората, които страдат от рак. Вместо да тръгне по стъпките на милиони хора, Ричард прави личен и информиран избор. Тя решава да се бори с тежкия рак на гърдата чрез промяна в режима си на хранене. Джесика отстранява множеството канцерогенни храни и вещества.

След като научава, че има необичайно голям тумор в една от гърдите си, Ричардс  е посъветвана от лекарите си да започне агресивно лечение, включващо отстраняване на гърдата, химиотерапия и хормонално лечение. Според тях това щяло да спре развитието. Ричардс обаче знае, че подобен път ще съсипе организма и напълно и избира алтернативното лечение за рак на гърдата.

„Лекарят, който направи ултразвуковите ми изследвания каза, че туморът е толкова голям, че ще се наложи ускорена химиотерапия в продължение на няколко месеца“, казва Ричардс. „ Той каза, че е почти сигурно, че ще се нуждая от масектомия или поне ще трябва да се отстранят лимфните възли, да премина през курс лъчетерапия и след това трябва да премина на пет годишна хормонална терапия.“

След проучване на алтернативните варианти, Ричардс решава да отстрани всички млечни продукти и захарта от диетата си. Това включва повечето плодове, и вместо това тя яде много зеленчуци и да приема високи дози витамин С.  След само три седмици от началото на тази схема, която мнозина смятат за налудничава, резултатите от скенерите показват, че туморът е „заспал“ и е в процес на регрес. Почти веднага след началото на режима, Ричардс започва да забелязва значително подобрение в здравословното си състояние

„ Преминах на метаболитна диета и се фокусирах върху алкализиращите храни, ограничавайки всички захари и киселинни продукти“, продължава Джесика. „ Премахнах всички зърнени храни и плодове, които се разграждат в захари. Вместо това се концентрирах върху приема на зелени листни зеленчуци, ориз, киноа и ленено семе. Редовно приемах високи дози витамин C, което е естествената химиотерапия.“

С помощта на алтернативното лечение, днес Джесика Ричард е напълно излекувана.

Джесика признава, че не винаги е било лесно. След няколко месеца на строгата диета, тумурът е не е проблем за нея. Тя успява да се пребори тежкия рак на гърдата, без да преминава през интензивна химиотерапия и нейните странични ефекти. Малко повече от година, след като тя разбира за болестта си, Ричардс спира интервенозните инжекции витамин С. Не след дълго разбира, че е напълно здрава и трябва да посещава лекар през една година.

Днес Джесика е по-здрава от всякога.

Прочетете още истории на хора, излекували рака алтернативно тук.

източник: http://www.naturalnews.com/

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *