ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Това масло може да унищожи 93% от рака на дебелото черво!

Само за два месеца една невероятно лесна и достъпна комбинация може да се справи с рака на дебелото черво

Вие ще бъдете шокирани, когато разберете, че ракът на дебелото черво е един от най-често срещаните видове рак, както при мъжете, така и при жените! Да, това е много лошо, защото тази ужасна болест всяка година отнема живота на милиони хора по целия свят! Но, не се притеснявайте, защото имаме добра новина за всички, загрижени за здравето си хора – група от изследователи са потвърдили, че една мощна комбинация може да убие 93% от раковите клетки само за 2 месеца! Да, знаем – това наистина звучи невероятно!

Тук е мястото да поясним за всички скептици две неща. Първо: кокосовото масло в комбинация с куркума се ползва от китайските лечители още от древни времена за лечение на редица тежки болести. Куркума с кокосово масло и малко черен пипер се консумира в Индия, Китай и Япония по същия начин, по който ние ядем филия с масло и мед.

Знае се, че всеки организъм има ракови клетки

В даден момент някои от тях се активират и заболяването е налице. Редовната консумация на кокосово масло с куркума ще направи неактивни 93% от тях. Такова е мнението на учените. Нека ви обясним по-подробно.

Скорошно проучване, проведено от група изследователи в Аделаида, е открило, че лауриновтаа киселина елиминира почти 93% от клетките, които причиняват рак на дебелото черво и то само след два месеца редовна употреба.

И да, това също е много важно – кокосовото масло е заредено с лауринова киселина. Това е почти половината от съдържанието на кокосовото масло. Как лауриновата киселина убива раковите клетки? Раковите клетки биват унищожени чрез освобождаване на интензивен оксидативен стрес.

С този процес лауриновата киселина намалява нивата на глутатион в раковите клетки много ефективно. Глутатионът в раковите клетки се използва за защита от оксидативния стрес.

Много и различни учени от целия свят са разкрили и доказали антираковите свойства на кокосовото масло. Представете си тогава как комбинацията от кокосово масло, куркума и малко черен пипер се превръща в истинска бомба за раковото заболяване. Представете си и нещо друго – най-често гледате кокосовото масло на рафтовете на здравословните магазини и кой знае защо го подминавате. Глезотии, мислите си вие. И когато прочетете подобна статия бързате да реагирате с „Измислици!“.

Прочетете, пробвайте, създайте си здравословни навици и едва тогава оборвайте една доказана хилядолетна истина – кокосовото масло, куркумата и черния пипер са истински стожери на нашето здраве!

кокосово масло ползи
Кокосово масло за нормализиране на телесното тегло, здрава коса и чиста кожа, ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *