Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Отслабване за двойки – на какво да обърнете внимание? (златни правила)

Как да отслабнем лесно и трайно?

Сигурно вече сте се убедили, че на това една жена да издържи строгата програма за отслабване, могат да попречат няколко неща – например плътният работен график и недостатъчно активният начин на живот.

Но се оказва, че често най-голямото препятствие в борбата ни за стройна фигура са мъжете до нас – онези, заради които обикновено захващаме диети.

Как да направите така, че да се подложите успешно и без нерви на строга диета, като любимият е до вас?

Как вашият режим да не ви скара с партньора и да преминете през това предизвикателство с положителни емоции? Разкриваме ви някои от тайните на омъжените любителки на диети.

отслабване за двойки
Много двойки отслабват заедно

Да запазим приятната атмосфера у дома

Само като чуят думата диета, много мъже панически се опитват да откажат своята половинка от това полезно на пръв поглед начинание. В ход влизат уверения от типа на „харесваш ми такава, каквато си“…

Направо може да се завиди на красноречието на мъжа в такъв момент! И, което не е маловажно, те имат основателни причини да говорят така.

Първо, мъжете обичат стабилността. И след няколко месеца (или години) съвместен живот те тайно искат любимата им жена да остане такава, каквато вече са свикнали да я виждат.

Второ, те асоциират жената на диета с нервна дама, която се грижи не за това, което се намира в хладилника, а за това какво показва кантарът. Затова вместо редовно и твърде развълнувано да проверявате теглото си, се постарайте с мек тон да поговорите с партньора си за плюсовете на своята диета.

Обяснете му, че планът за отслабване ще се реализира като временно изпитание, което ще ви помогне да станете такава, каквато ви е обикнал в началото.

И най-важното за съхраняването на микроклимата в семейството: дори ако вашият любим одобрява вашето пристрастие към диетите, няма да спре да иска да вижда – и на обяд, и на вечеря след тежкия работен ден, топло домашно приготвено ястие.

Да напълним хладилника, без да нарушаваме плана за диетично хранене

И така, за да не нарушавате семейната хармония, по време на диетата трябва да следите за това от кухнята да не изчезнат любимите на партньора ви храни. Но при това трябва да имате предвид няколко принципа за самоконтрол.

1) Преди да започнете да готвите за мъжа в къщата (и децата, разбира се), хапнете достатъчно. Разбира се – храни, позволени във вашата диета, пише „Журнал“. Иначе ще ви е трудно да се борите с изкушението да изядете една пържола или купа с ароматен гювеч.

2) От мазните и висококалорични блюда, които трябва да откажете за известно време, можете да опитвате само миниатюрни порции, докато готвите.

3) Отделете в хладилника рафт, на който да стоят най-вече вашите зеленчуци за салата, диетичен йогурт и други безвредни за вашата диета продукти. Обезателно се договорете с любимия на този рафт да не се „прокрадват“ разни вурстчета и луканки.

4) Следете за размера на своята порция, ако вечеряте заедно с партньора си.

По време на диетата ще трябва да се откажете от установения навик да ядете една и съща храна (и количество от нея) с любимия. В крайна сметка, нали в началото вашият мъж е забелязал не навиците, а изящната ви външност? Значи не е лошо да се грижите за нея, защото дори и да твърди, че това няма значение, всъщност му е приятно да се грижите за визията си.

Допълнителните навици, които трябва да се коригират

Какви семейни навици още могат да развалят така добре измисления план за отслабване? Например романтичните уикенди с домашни печива и обеди в ресторанти? Или ежедневното гледане на любимото тв шоу с купа пуканки или големи сандвичи на масата?

Животът с любимия до вас сякаш изтрива от паметта броенето на консумираните калории, както и вечерните разходки с приятелки. За да може сладките изкушения и вредните хобита да не нарушават вашата диета, украсете семейния бит с позабравени ритуали.

1) Като поръчвате блюда в ресторант, за кратко си представяйте, че се познавате с любимия съвсем отскоро. Според изследвания на канадски психолози, когато жените сядат на трапезата с малко познати мъже, подсъзнателно избират леки и некалорични блюда. Възползвайте се от тази идея.

2) Предлагайте на мъжа до вас да разнообразявате общите занимания: опитвайте разходки преди сън, раздвижвайте се заедно в събота и неделя, идете заедно на масаж. Подобни полезни традиции могат да съживят чувствата и хармонично да се впишат в програмата и на най-строгата диета.

3) Ако партньорът ви всяка сутрин ви кара с колата до работа, предложете му да ходите известно време пеша, а после – с градския транспорт. Правете си общи разходки и до магазина, пазара или фризьорския салон.

Пешеходните разходки, съпроводени с оживени разговори, са впечатляващ начин да се изразходват излишните калории, като освен това не изисква особени усилия.

4) Намекнете на любимия, че по време на диетата може сутрин да ви изненадва (ако има такъв навик, разбира се) не с кифлички и кафе, а с плодове и току-що приготвени овесени ядки.

Използвайте тези хрумки и така диетата не само ще е по-лесна за спазване, но и ще донесе приятни промени в живота ви.

отслабване - продукти
Всички продукти за отслабване на едно място!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *