Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Една малка промяна й помогна ДА ОТСЛАБНЕ с 34 кг само за година!

Това момиче успя да отслабне с 34 килограма за дванадесет месеца променяйки само едно-единствено нещо!

Една малка промяна й помогна ДА ОТСЛАБНЕ с 34 кг само за година!
Една малка промяна й помогна ДА ОТСЛАБНЕ с 34 кг само за година!

За да отслабне толкова качествено и за да стегне тялото си Лоби Мойлемайстер променила само един-единствен навик. С много хъс тя успяла да пребори обездвижването, което било главна причина за нейните излишни килограми.

За да наддаде толкова много килограми Лоби станала жертва на емоционалното преяждане.

Наскоро тя е претърпяла ужасна загуба – смъртта на майка си. Това тъжно събитие било огромен удар за нея. Поради това, момичето спряло да следи килограмите си и намирало отдушник за мъката си единствено в храната. Дълго време Лоби мислила, че само храната е в състояние да я направи щастлива. Много бързо тя придобила допълнително тегло, а заедно с това и още няколко неприятни усложнения, като високо кръвно налягане и диабет тип 2.

В един момент тя открива, че малките ежедневни задачи са станали за нея огромно бреме и трудност. Лоби дори не можела да завърже връзките на обувките си! За да направите това, тя трябвало с едната ръка да притиска огромния корем, който ѝ пречел да вижда краката си.

Благодарение на допълнителното тегло момичето имало и сериозни здравословни проблеми. Тя започнала да диша по-трудно, а малко по-късно Лоби била шокирана да научи, че животът й виси на косъм.

За щастие девойката навреме дошла на себе си и намерила начин за излизане от тази ситуация. Спасението открила в един полезен навик – всеки ден да практикува бързо ходене. За това занимание не ѝ били нужни кой знае какви средства, нито някакъв супер специален екип.

През първите няколко дни Лоби правила 5000 крачки. После крачките станали 8000, а днес без никакъв проблем прави по 15 000 крачки всеки ден.

И промяната е налице!

Лоби забравила за обществения транспорт и се опитва да ходи на работа и лични срещи само пеш. Общо за 1 година тя успя да се отслабне с 34 кг! Може да не е много, но е трайно, а тялото ѝ се стегнало невероятно много Тя не спира дотук: наскоро Лобио се записва в училище по танци и посещава класове по зумба танц.

Не забравяйте да споделите с приятелите си тази статия. Сигурни сме, че тя ще ги вдъхнови да се променят към по-добро.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *