Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Доктор Князкин лекува синузит с ето тези златни рецепти

Днес ви предлагаме рецептите на доктор Игор Владимирович Князкин за лечение и овладяване на състоянието синузит

синузит
Синузит е заболяване, което може да се случи както през зимата, така и през лятото. През студените месеци синузитът удря заради метеорологичната обстановка. През лятото се случва заради климатиците. Но когато и да са възпалени синусите, все е неприятно.

Рецептите на доктор Игор Князкин гарантирано ще ви помогнат. Той е доста популярен в Русия, не само заради телевизионните предавания, в които участва. Доктор Князкин е главен лекар на Центъра за лечение на простата жлеза в Санкт Петербург. Интересува се много и от алтернативна медицина и споделя със своите пациенти рецепти от руската народна медицина, за които е сигурен, че помагат.

доктор Игор Владимирович Князкин
доктор Игор Владимирович Князкин

Ето и рецептите на доктор Князкин при синузит.

При синузит е добре да се направипарова инхалация с виетнамския балсам „Златна звезда” (Сао Sao vang). Това е много разпространен начин за лечение на възпалени синуси в Русия. В купа с вряща вода се пуска на върха на клечка за зъби от балсама. Покрийте главата с кърпа и дишайте кол-кото се може по-дълбоко 5 — 7 мин. Балсамът съдържа ментол, камфор, евкалиптово, карамфилово, канелено, вазелиново масло, стимулира чувствителните нервни окончания, оказва противовъзпалително и аналгетизиращо действие.

Помагат и горещи компреси върху синусите. Те могат да се правят от: твърдо сварени яйца, увити в плат, за да не се. изгорите, загрята морска сол или обикновен речен пясък, поставени в специални торбички, от сока на черна ряпа, смесен с растително масло. Този компрес се поставя върху околоносните синуси, покрива се отгоре с полиетиленова лента, върху която се слага вълнен плат (за топлина могат да се използват торбички с гореща сол или пясък, но при усещане на силно парете компресът трябва да се махне, за да избегнете изгаряне).

Руският лекар предлага и още една рецепта. От ръжено брашно и пчелен мед се правят питки, загряват се на „водна баня” и се налагат с тях синусите около носа. Отгоре се слага найлон, а върху него – отново нещо топло.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *