ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тя намаза ръката си с паста за зъби и я покри с марля! Причината за това е невероятна!

Ние всички знаем, че хората обикновено използват паста за зъби само за едно нещо: за миене на зъби

паста за зъби
Познатата на всички паста за зъби може да има и други приложения. Да, ние чудесно знаем това – пастата за зъби избелва, освежава, дезодорира, премахва петна, възстановява и защитава емайла на зъбите. Но възможностите на пастата за зъби съвсем не се ограничават с това.

Същите съставки, които помагат за полирането до перлено бяло на нашите зъби, могат да действат успокояващо при някои общи заболявания, да лъснат предметите до блясък и дори да ни отърват от досадни петна и остри миризми.

Ето какво предложи блогърката Аманда Пиър, относно приложението на пастата за зъби. Тя ползва съвсем обикновена бяла паста, без гел и без оцветители. Такава има във всеки магазин.

В тази статия ние ще ви покажем 3 невероятни начина за използване на паста за зъби, за които най-вероятно никога не сте чували!

Забележка: тези методи са много прости и лесни за следване! Просто трябва да следвате простите инструкции. Ето какво трябва да направите:

Отървете се от контузиите

Да, знаем! Това е странен начин да се отървем от синините, но той наистина работи. Ето какво трябва да направите – просто трябва да приложите флуоридна паста за зъби щедро и директно към синината, така както е направила Аманда. Покрийте с марля за една нощ, и когато се събудите на сутринта няма да има и спомен от синината.

Премахване на пъпки

Сложете паста за зъби върху пъпките, които ви дразнят. Изчакайте да засъхне и след това отстранете.

Укрепване на ноктите

Вашите нокти и зъби са направени от едно и също вещество, което предава перфектен смисъл на това да миете ноктите си с паста за зъби. Ексофилирайте ноктите с четка и паста за зъби и се насладете на невероятния резултат. Особено добре ще подейства този метод върху ноктите на краката, които са засегнати от гъбички.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *