Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Системата „Минус 60“ – авторска методика за отслабване от Екатерина Мириманова

Днес Екатерина Мириманова е автор на популярната система за загуба на тегло и треньора, а в миналото – жена, страдаща от затлъстяване

Екатерина Мириманова
Екатерина Мириманова признава, че проблемът с наднорменото тегло съществува при нея още от времето, когато е била дете. Всички битки с килограмите, до този момент, са били неуспешни. Когато стрелката на кантара се спряла на 120 кг, Катрин разбрала, че е необходимо да се предприемат незабавни действия, за да се запази здравето. онова, което знаела със сигурност било, че нормалните диети няма да работят в нейния случай.

За да отслабне Катя създала свои собствени правила и започнала да ги спазва. Така се ражда метода за загуба на тегло „Минус 60“, а по-късно Мириманова издала и първата си книга със същото заглавие.

Екатерина Мириманова признава, че системата ѝ позволява да яде абсолютно всичко, включително торта, пържени картофки и бекон.

За да отслабнете чрез системата на Екатерина Мириманова трябва да спазвате тези прости, класически правила:

1. Задължителна закуска, а най-добре две, лека и пълноценна, за да се стартират процесите на обмяна в организма.

2. Чай и кафе може да пиете, но просто трябва да намалите количеството на захар, докато не започнете да ги пиете чисти, или поне подсладени с мед.

3. Шоколад – само черен.

4. Пшеничен хляб само на закуска. Обед и вечеря – без хляб.

5. Забравете за картофите и макароните, поне в началото. Когато започнете да сваляте може да хапвате по малко само на обед.

6. Вечерята не е необходимо да се пропуска. Може да хапнете нещо леко 3-4 часа преди лягане. Това трябва да бъдат леки продукти: сирене, зеленчуци, пиле и риба – само като отделно ястие (без хляб и гарнитура).

7. Пийте вода колкото искате (без фанатизъм).

8. Упражнения – всеки ден. Може да са малко, може да е просто разходка, но трябва да е всеки ден.

9. Самомасажирайте се всеки ден, за да стегнете кожата.

10. Не си поставяйте твърде високи цели. Най-важно е да започнете да променяте навиците си от днес, а не от следващия понеделник.

С тези правила Екатерина Мириманова успя да отслабнете от 120 до 60 килограма. И всичко това без никакъв глад, липосукция или други радикални методи за сваляне на килограмите..

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *