Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тази уникална рецепта на проф. Чирков лекува сърцето!

Много хора в наши дни се оплакват от проблеми със сърцето. Най-честите причини за тези заболявания са прекаляването с вредни храни, стресът, замърсеният въздух и т.н. Великият проф. Чирков, който е голям специалист в областта на сърдечната хирургия, дава ценна рецепта за лечение и поддържане на болно сърце.

Чирков препоръчва на пациентите си редовно да си приготвят полезна смес, пише „ДокторБг“.

проф. Чирков
Проф. Чирков

Домашният лек, който може да се приготви от всеки, съдържа 10 глави чесън, 10 лимона и 1 кг мед. Чесънът трябва да е счукан на каша и се използва заедно със сока. Всички изброени съставки се смесват хубаво. Получената смес трябва да престои 1 седмица, след което можете да консумирате от нея.

От това домашно лекарство трябва да приемате по един път на ден – по 4 малки лъжички. Важно е да се уточни, че количеството се консумира бавно – даже можете за кратко да го задържите в устата.

Приготвеното количество стига за около 2 месеца.

Освен това специалистът съветва хората да не ядат нищо след 18 часа.

„Тогава в корема винаги се образуват газове. А те повдигат диафрагмата, която пък от своя страна притиска сърцето. Точно тогава става най-лошо“, пояснява той.

„И най-важното – бъдете добри! Не позволявайте лошите мисли, злобата и завистта да ви тровят. Да знаете, че мозъкът е 100 пъти по-опасен за сърцето от пушенето“, обяснява още проф. Чирков.

Лют червен пипер + чесън
Лют червен пипер + чесън помага при сърдечно-съдови болести и нарушено кръвообращение

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *