ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Летяща походка с лесна рецепта от руската народна медицина

Върнете младостта на ставите и придобийте отново летяща походка с тази лесна рецепта от руската народна медицина

руската народна медицина
Може да имате отново лека походка и да прекарвате дните си без болки в ставите, ако ползвате тази невероятно ефективна рецепта от руската народна медицина.

Всеки ден, коленете ни са подложени на огромни натоварвания. Естествено е, че с възрастта сухожилията на коляното стават по-малко гъвкави и по-малко мобилни, има дискомфорт и болка при ходене.

Поради различни отрицателни фактори, предимно нездравословна диета, намаляване производството и вискозитета на синовиалната течност (лубрикант) в ставите, хрущялите страдат, и това е пряк път към артрозата.

Как да дадем повече здраве на ставите?

Овесената напитка, която ви предлагаме да си направите, е доказала своята ефективност през годините. Тази рецепта от руската народна медицина е полезна за всички онези, които страдат от проблеми с коленете.Напитката повишава производството лубрикант в ставите, увеличава количеството ѝ, подобрява еластичността на сухожилията в ставата, което значително се отразява на мобилността и активността.

В допълнение, този коктейл е изключително питателен и има отличен вкус. Може спокойно да замести обяда или вечерята.

Как се прави?

Необходими продукти:

– 250 мл вода
– 50 г овесени ядки
– 100 мл портокалов сок
– 1 супена лъжица счукани орехи
– 1 супена лъжица. л. мед
– канела на вкус

Подготовка:

1. От водата и овесените ядки се прави каша. Докато кашата се охлажда се разбъркват портокаловия сок, канелата, ореховите ядки и меда.

2. Добавете ароматната смес към овесените ядки и разбъркайте всичко в блендер.

Коктейл е богат на вещества, които допринасят за нормализиране и ускоряване на оздравителните процеси в тялото. Освен това е отговорен и за производството на синовиална течност. Само след 2 седмици ще забележите промените: движенията стават много по-лесни, като цяло ще се почувствате много по-енергични, олекнали и здрави.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *