Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Съветите на лечителката Людмила Ким: 5 причини за спешна терапия с вендузи!

Медицинските вендузи са известни като средство за лечение от много време

вендузи

Вендузи на гърба и рамената са поставяли още родителите на нашите родители. Напоследък този метод за лечение нашумя особено много покрай плувците, които участват в Олимпиадата в Рио де Жaнейро. Процедурата, която сега набира популярност, е известна още и като вендузна терапия.

Основната задача на вендузите е подобряване циркулацията на кръвта с помощта на вакуум, който се създава самите чашки. Това е основната тайна на терапевтичния ефект.

Лечителката Людмила Ким изтъква 5 причини, поради които трябва да ползвате вендузната терапия.

людмила ким

1. Премахване на главоболието

Според руската лечителка вендузите помагат за премахване на главоболието. Тази процедура увеличава циркулацията на кръвта, което помага за премахване или облекчаване на главоболието.

2. Лечение на кашлица и бронхит

Нашите баби са лекували с бронхит и кашлица с вендузи. Тогава силните лекарства не са били налични, вендузите са се оказали най-популярния метод за лечение. Терапията с вендузи помага за стимулиране на белите дробове и бронхите, както и да се отървете от храчките.

3. Подобряват настроението

Чрез стимулиране на кръвообращението и обмяната на веществата в целия организъм, вендузната терапия ще помогне да получите по-здравословен сън, който е от съществено значение за релаксацията и облекчаване на стреса. Добрият сън подобрява настроението и здравето като цяло.

4. Премахване на токсините и отслабване

Почистване на лимфите също така помага да се разделите с наднормените килограми. По този начин се ускорява кръвообръщението и естествено се изхвърлят всички токсини от организма. Това ускорява метаболизма и по този начин вие естествено ще се разделите с всичко, което ви тежи.

5. Борба със стареенето

Терапията с вендузи помага за забавяне процеса на стареене. Вендузите могат да стимулират производството на колаген, необходим за поддържане на младостта и премахване признаците на стареене.

Дали да ползвате вендузи или не, това е лично решение. Но преди всичко трябва да знаете, че вендузи се поставят само от специалист или човек с опит в поставянето им. Като цяло, тази терапия има положително влияние, без да се използват медикаменти.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *