Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Супер лесни начини: Как да се справим с големия корем? /ВИДЕО/

Пълнотата в областта на талията е често цитирана като рисков фактор за развитие на диабет и сърдечносъдови заболявания. Вече е доказано, че така нареченото „бирено коремче“ може да затрудни работата на диафрагмата и гръдния кош.

Това е изводът от научно изследване на европейски учени, обхващащо 120 хиляди души. То говори за определена зависимост между нарушената функция на белите дробове и метаболитния синдром при прекалена пълнота.

големия корем
Как да се справим с големия корем?

Критерий за болестно трупане на мазнини в областта на корема е размерът на талията – над 89 см при жените и 101 см при мъжете.

Как можем да разрешим този проблем?

Разбира се, най-добрият вариант е изцяло да промените начина си на живот. Първо, трябва да коригирате изцяло менюто си, наблягайки повече на полезни храни. Второ, нужно е да си повтаряте, че движението е здраве. Дори да не сте фен на фитнес залите, нищо не ви пречи всеки ден да излизате на разходка. Поставяйте си лесно постижими цели – например 30 минути разходка в парка или покупка на определен продукт от магазин, намиращ се не толкова близо до вас. Важно е да не стоите на едно място и да сте постоянни. Трето, наспивайте се и намерете начин да релаксирате качествено.

Можете също така да опитате да разрешите проблема с големия корем с остеопатия! Тази алтернативна медицина се съсредоточава върху коригирането на структурни проблеми на мускулно-скелетната система с цел подобряване на цялостното функциониране на организма.

Възстановявайки хармонията между дебелото черво и съседните му органи, лекарят остеопат облекчава симптомите на чревните неразположения. Прилаганите масажи не могат да решат органични проблеми, но пък са много ефикасни при функционални смущения.

С леки движения, натискания и усуквания специалистът отпуска точките на напрежение, за да облекчи движението на кръвта и другите течности в организма.

Само след една процедура ще се почувствате по-добре. Тя може да бъде повтаряна в продължение на 3-4 седмици.

Лесно решение на лошото храносмилане в резултат на стрес – тук на помощ идва босилекът.

Трудното храносмилане, когато е свързано със стомашни спазми, подуване на корема и усещане за тежест в черния дроб, има чудесно облекчение – етерично масло от босилек. То е мощно средство срещу спазмите в храносмилателната система.

Има благоприятно действие и при нервни смущения (безпокойство, стрес, безсъние), които често съпътстват храносмилателните проблеми.

Взима се след всяко хранене.

Бонус съвет: Вижте тези полезни упражнения!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *